Okrążenie toru w Monako, w zwykły dzień. Bez barier oraz zabudowy toru oraz z normalnym ruchem ulicznym.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
mogą być pewnie że dziur nie będzie, a jak wyakoczy to wymienią pół miasta ;D
Jak dobrze trafisz to kolo basenu przy porcie w Monte Carlo stoi pare ladnych ferrari za 60ojro jako pasazer za chyba 80 ojro wsiadasz z jednym chlopkiem z tamtad co robi ci za pilota i w ruchu ulicznym masz jedno kolko do zrobienia takim cackiem.
A jak by sie kto wybieral to polecam taka mala miescinke z zajebista zatoka i krystalicznie czysta woda pomiedzy nice a monaco Cap-d'Ail .
Z buta do monaco w 20 minut a autobusiki tez smigaja czesto
Ogolnie poludnie francji goraco polecam
gdyby sie kto kiedys wybieral pw po wincy info
A jak by sie kto wybieral to polecam taka mala miescinke z zajebista zatoka i krystalicznie czysta woda pomiedzy nice a monaco Cap-d'Ail .
Z buta do monaco w 20 minut a autobusiki tez smigaja czesto
Ogolnie poludnie francji goraco polecam
gdyby sie kto kiedys wybieral pw po wincy info
zwykłą osiedlówką się ścigać nie będę,a mówiłem, to nie słuchali...bo maszyna miała już wyrzygać piątek pare kilo...ale jak zwykle w "Vegas Tiptopie" to pan Czesio maszyny nakręca ,dupa i kamieni kupa im wyszła z bogactwa i jak widać, tor na jakim wygwizdowie załatwili. Co to jest do chuja Gocław?
*sypki drift po blacie*
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów