📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Rosja? Komuna? Kiedy malowanie trawy??
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
"Panie ministrze, panie ministrze" płaszczą się przed pajacem jakby był bogiem.
Ale to "normalna" kolej rzeczy. Jak przyjeżdża "pracodawca" zawsze trzeba stwarzać pozory pracy. Zresztą on pojawia się tam tylko na potrzeby mediów żeby nie było, że rząd nie interesuje się budową autostrad. Bo jakie są wyniki prac wszyscy wiemy a co robią z tym politycy to już druga sprawa.
Ale to "normalna" kolej rzeczy. Jak przyjeżdża "pracodawca" zawsze trzeba stwarzać pozory pracy. Zresztą on pojawia się tam tylko na potrzeby mediów żeby nie było, że rząd nie interesuje się budową autostrad. Bo jakie są wyniki prac wszyscy wiemy a co robią z tym politycy to już druga sprawa.
Inspirowali się pewnie kinem Bareji
Proponuje Ci zainspirować się słownikiem.
heheh najlepszy motyw jest taki, ze panstwo nie wyplacilo zaleglych płac dla podwykonawców autostrad , ktore budują z myśla o euro 2012 i w tv wypowiadało sie paru właścicieli firm, ktore popadły w długi i grozi im wiezienie , nie licząć calego majątku, ktory dorobili sie od wielu lat na budownictwie dróg, szkoda, ze oni zaufali polakom bo z tego co jeden mówil to równie dobrze mogli tylko za wcześniejszą wpłatą zacząć prace a tak zaufali i wyszli z zajebistymi dlugami... Zapowiadali, ze na euro cała brygada wyjedzie na drogi podobno około 200 wywrotkami i cieżkim sprzętem budowlanym w celu zablokowania wszystkich najbardizej ruchliwych dróg ale będą jaja hahahaha
0:29 budowa wiaduktu, też tak pracowałem pare miesięcy. Nie jest ciężko, ale za to, że praca jest niebezpieczna, dostajesz 22zł/h do ręki na początek
Kurwa Pospieszalski <facepalm>
szymko1995 napisał/a:
Kurwa Pospieszalski <facepalm>
Co z tego że Pospieszalski? Podaj jakiś konkretny przykład co ci się nie podoba. Ja nic przekłamanego w tym materiale nie widzę.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów