📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Brudasy, a cały syf na plażach w Indiach itd. To skąd się bierze? Może od nas przyplywa?
Azja - czyli syf, kiła i mogiła. Na 10 rzek najbardziej zanieczyszczanych śmieciami plastikiem 8 jest w Azji. A zwierzęta nie wiedzą co to plastik. Przykładowo 40% albatrosów ginie bo mają żołądek zapchany plastikiem przez co nie mogą przyjmować pokarmu. To prawie polowa.
Wypierdala reklamówki z noworodkami
zapomniala tylko nasrac do strumyka
Może soczystego kopa tej kurwie na nery? Popłynęła by z tymi śmieciami jak równy z równym,.
Odpierdolcie się od kobiety.
Zupę robi. Taki ichni przepis.
Zupę robi. Taki ichni przepis.
Narzekacie na tą babę tyle że tą ulicą dużo więcej płynie śmieci więc nie robi tego tylko ona
Obleśna, ciemna baba, mam nadzieję, że są wysokie grzywny dla takich ludzkich śmieci. Ciekawe czy mają tam kampanie społeczne w tych kwestiach, chodź pewnie połowa tych brudasów i tak to w dupie.
konstantyn_pierdzipompka napisał/a:
Brudasy, a cały syf na plażach w Indiach itd. To skąd się bierze? Może od nas przyplywa?
według eko terrorystów którzy podnoszą nam ceny na 1 razowe reklamówki TAK wina białego człowieka najpewniej heteroseksualnego
Thanosie, zrób porządek w Indiach i Chinach. I Afryce. I w biednych krajach muzułmańskich gdzie występuje przeludnienie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów