📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Za mało szarych komórek, żeby przekłuć zaczopowany wylot tubki... ale dość siły i determinacji, żeby coś spierdolić, zanim się pomyśli. Typowy .nowoczesny
Gównoburza... 3... 2... 1... start!
Gównoburza... 3... 2... 1... start!
to to chuj ja kiedyś kefir próbowałem wymieszać i potem musiałem scianę malować
@Up, może mieszał blenderem bez pokrywy?
Co do tematu, nie mógł spróbować igłą tam podłubać? Emulsja wygląda ogólnie na jakąś rzadką, to chyba wystarczyło jakimś drutem ze spinacza rozbić?
Co do tematu, nie mógł spróbować igłą tam podłubać? Emulsja wygląda ogólnie na jakąś rzadką, to chyba wystarczyło jakimś drutem ze spinacza rozbić?
Chomik1992 napisał/a:
JAK
Kefir robico plastikowa butelka 400g,mieszanie ręczne horyzontalno-wertykalne z dużą dozą energii kinetycznej,(butelka pierdolła w połowie)innymi słowy mam za mocny trzepceps ;p
jak mnie ten język wkurwia!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów