Młody kierowca VW chciał się pobawić z kierowcą ciężarówki i posprawdzać jego refleks. Kierowca znalazł szybko sposób. Trolling is a art. Nie moje nagranie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bez powodu nie zatrzymywał by ciężarówki- jak zwykle filmik ucięty i domyślaj się...
Kierowcy ciężarówki piwko , a lamusowi z VW przymusowy pobyt w ośrodku dla "uchodźców, imigrantów" w Niemczech .
Nie znoszę takich frajerów co lewy pas blokują ciekawe jak długo się pastuch wlókł lewym pasem ,
z jedne strony, filmik uciety, z drugiej ladnie go w chuja zrobil
@Kosmodysk
Wiesz co? Wydaje mi się że kierowca ciężarówki szalał, niespodziewanie zmieniał pasy ruchu i wyprzedzał wszystkich z ogromną prędkością manewrując między pojazdami....
Pewnie przytrzymał chwilkę tego buraka na lewym pasie, a że typ z Vw był miSZCZem prostej i chciał wszystkim pokazać jak to szybko jest w stanie pokonać trasę od domu na stację LPG, to się zdenerwował i zaczął odpierdalać cyrki na drodze.
Wiesz co? Wydaje mi się że kierowca ciężarówki szalał, niespodziewanie zmieniał pasy ruchu i wyprzedzał wszystkich z ogromną prędkością manewrując między pojazdami....
Pewnie przytrzymał chwilkę tego buraka na lewym pasie, a że typ z Vw był miSZCZem prostej i chciał wszystkim pokazać jak to szybko jest w stanie pokonać trasę od domu na stację LPG, to się zdenerwował i zaczął odpierdalać cyrki na drodze.
Kosmodysk napisał/a:
Bez powodu nie zatrzymywał by ciężarówki- jak zwykle filmik ucięty i domyślaj się...
Nie ma takiego powodu związanego z PORD, który upoważniałby zwykłego kierowcę do utrudniania ruchu innym pojazdom, zatrzymywania ich itp.
Nie ważne co wcześniej zrobił kierowca ciężarówki. W szeryfa to się możesz bawić ze swoimi dziećmi, albo w psychiatryku. Chcesz kogoś ukarać, to bierzesz nagranie i wysyłasz na komendę. Kury szczać prowadzić, a nie sprawiedliwość wymierzać.
@up.
jak juz to kaczki.
jak juz to kaczki.
Przecież widać, że kierowca ciężarówki blokuje lewy pas na światłach. Inną sprawą jest to, że ta ciężarówka się zebrała szybciej niż dwa małe auta na prawym pasie, ale to już kwestia rozdawania praw jazdy na lewo i prawo i benzyny za 4zł.
Cytat:
jeden debil przyhamował przez drugiego debila. Ot tyle w temacie, a na komendę donoszą tylko zakompleksione Janusze mające najwięcej do powiedzenia na tematy gówno warte lub pierdoleni konfidenci.Nie ma takiego powodu związa.....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów