brakuje tylko zapalniczki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
brakuje tylko zapalniczki
Szkoda, że nie kompresorem.
Znałem gościa, któremu koledzy w hucie podczas spania podłożyli pod dupę węża z wysokim cisnienie.
Jedno dmuchnięcie i facetowi rozerwało jelito.
Na jego szczęście uratowali go
Znałem gościa, któremu koledzy w hucie podczas spania podłożyli pod dupę węża z wysokim cisnienie.
Jedno dmuchnięcie i facetowi rozerwało jelito.
Na jego szczęście uratowali go
Tradycyjnie browar za materiał własny - takie poświęcenie dla nauki!
Najyntelygentniejszy wyraz twarzy świata
Misiek_KRK napisał/a:
Szkoda, że nie kompresorem.
Jeden dostał za to nagrodę darwina, niestety nagrania brak, więc trzeba powtórzyć.
Tutaj obserwujemy osobnika z twarza nieskalana nteligencja.... Czytala Krystyna Cz.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów