Jak to możliwe?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nic nie pobije gówna w gimnazjalnym pisuarze ani gówna na środku korytarza w podstawowej 31
To moja pomyłka
Przypomniało mi się, to u nas jakiś gimbus zesrał się (ale na twardo) do zlewu, dyrektor latał po wszystkich klasach, beka jak chuj .
Co nie znaczy że nie uważam tego jako przejawu skrajnego debilizmu. Bo jak by miał to taki skurwiel posprzątać to by się "zesrał" a by nie ruszył tego .
To tak samo jak nie rozumiem niszczenia czegoś Rozumiem zajebać bo się nie ma lub bieda i trzeba jakoś żyć, ale rozjebać to dla mnie pojebane
Dobra wyżaliłem się
Przypomniało mi się, to u nas jakiś gimbus zesrał się (ale na twardo) do zlewu, dyrektor latał po wszystkich klasach, beka jak chuj .
Co nie znaczy że nie uważam tego jako przejawu skrajnego debilizmu. Bo jak by miał to taki skurwiel posprzątać to by się "zesrał" a by nie ruszył tego .
To tak samo jak nie rozumiem niszczenia czegoś Rozumiem zajebać bo się nie ma lub bieda i trzeba jakoś żyć, ale rozjebać to dla mnie pojebane
Dobra wyżaliłem się
to po prostu gimnazjum
Masz piwo i następnym razem traf.
Na malysza najlepiej...
W moim liceum kiedyś, ktoś roztarł KAŁ na całej ścianie w kiblu. Calutka ściana w KALE. Ktoś kogoś podsypał, wezwano rodziców. Co ciekawe, okazało się, że ściana nie jest UBRUDZONA w ODCHODACH, a w roztopionych snickersach czy innych batonach.
Mistrzowski trolling.
Mistrzowski trolling.
Data urodzenia: 25 Lut 1989 patrząc na twój wiek to albo nieźle ujebałeś kilka lat albo coś mi tu kłamiesz ze swoim wiekiem. :]
Jakim to trzeba być młotem, żeby nagrywać zajebany kibel. Miejcie, że litość...
trzeba być imbecylem żeby nie trafić z takiej odległości
Wszyscy o debiliźmie.
A koleś pewnie okularów zapomniał, miał zeza czy coś, muszka ze szczerbinką mu się nie zgrała, no i nie trafił po prostu.
A koleś pewnie okularów zapomniał, miał zeza czy coś, muszka ze szczerbinką mu się nie zgrała, no i nie trafił po prostu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów