Pozwolić mu się wypowiedzieć
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Pozwolić mu się wypowiedzieć
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po ryju widać że to spierdolina umysłowa
jak nie chcesz aborcji to jej kurwa nie rób jebane tępe pedofilskie prawaki
Jestem za aborcją post factum na lewakach i innych komunistach. Te piękne wartości lewicowe powinny być także szerzone wśród muzułmanów, hindusów, azjatów, afrykańczyków. Szególmie lgbt i nakaz stosowania permanentnej antykoncepcji. Sprawmy by świat był piękny znowu.
Dobra miejsce na wrzucanie takich materiałów. Faktycznie na Sadistic wszyscy są PROLIFE i mają ołtarzyk grzegorza brauna u siebie na biurku.
Co jak co, ale byłem jestem i będę za aborcją. NIe taką, że zbiera się naklejki i za 12 w roku jest nagroda w postaci martwego płodu w formalinie, ale taka normalna do 3-4 miesiąca.
Co jak co, ale byłem jestem i będę za aborcją. NIe taką, że zbiera się naklejki i za 12 w roku jest nagroda w postaci martwego płodu w formalinie, ale taka normalna do 3-4 miesiąca.
Po ryju widać, że dalej mieszka z rodzicami i wali konia raz dziennie.
vasik napisał/a:
Jestem za aborcją post factum na lewakach i innych komunistach. Te piękne wartości lewicowe powinny być także szerzone wśród muzułmanów, hindusów, azjatów, afrykańczyków. Szególmie lgbt i nakaz stosowania permanentnej antykoncepcji. Sprawmy by świat był piękny znowu.
A ja jestem za aborcją prawaków, co poskutkuje jednocześnie eliminacją katoli w dłuższym wymiarze czasu
Angevil napisał/a:
A ja jestem za aborcją prawaków, co poskutkuje jednocześnie eliminacją katoli w dłuższym wymiarze czasu
Gdybyś był bystry to nie ujawniałbyś się, że na tym filmie to ty
Tobiahus96 napisał/a:
Po ryju widać że to spierdolina umysłowa
Masz racje. Moze jak zapuscisz brode, to bedzie to mniej widoczne
madufo napisał/a:
Dobra miejsce na wrzucanie takich materiałów. Faktycznie na Sadistic wszyscy są PROLIFE i mają ołtarzyk grzegorza brauna u siebie na biurku.
Koleś odklejony. Już my od brandzlowania dupy gaśnicą się pojebało w głowie.
Lewaki sama sprzeczność, teorie wykluczające się wzajemnie, motłoch którym się bardzo łatwo steruje, wystarczy rzucić hasło i już lecą na więc, zero własnego myślenia.
taki lewacki śmieć i koszulka z żółwiami, tfu
PS aborcja nie! eutanazja tak! dla lewaków przymusowa chociaż dla Europy i tak już za późno
PS aborcja nie! eutanazja tak! dla lewaków przymusowa chociaż dla Europy i tak już za późno
Szkoda ze tej lewackiej świni- Okularnika nie wyskrobali. Szkoda wielka się stała
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów