📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Marllix napisał/a:
A wiesz jak na imprezie piwo bądz vodke zarezerwować?
analogicznie - wychylić, przepłukać i splunąć z powrotem do butelki
kiedyś siedzę ze znajomymi w parku lekko uhahani i jeden koleżka wyciągnął batona i zaczął wpierdalać. Na to drugi (z racji tego że miał lekką 'świnie') powiedział "daj gryza"... no to kumpel zanim oddał batona oblizał go z jednej strony i podał . Drugi wziął tego batona patrzy na zdezie że taki obśliniony, bez namysłu polizał go z drugiej strony, oddał i powiedział "nie chcę". wyjebaliśmy z ławek ze śmiechu
Metaluch mógłby mu tam napluć i byłoby po sprawie.
Rock.
aaa2aaa1 napisał/a:
To są chrupki kurwa a nie chipsy :s!
przepraszam, my bad - nie spożywam i się nie orientuję
nodi279 napisał/a:
Ziomki spod Szczecina . Dobra ekipa . Polecam resztę filmów produkcji O kurde filmsTo chyba holendtzy bo holenderska muzyka w tle.
Sposób na żyda mówicie (: ?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów