-Założyć mu koszulke reprezentacji Polski.
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
lewandowski to teraz najlepszy pilkarz na swiecie a wy oczywiscie dzieci debilne sie smiejecie jak mu niema kto podac w reprezentacji bo graja same cioty to tez nikt nie wspomni oprucz lewego i piszczka to tam niema kto grac wiec sie nie dziwmy ze nie strzela kawal do dupy slaby i nie smieszny a autor powinien dostac w ryj a nie piwo
@bolec125 już się nie posraj tą swoją barcweloną czy srealem. Gdzie ich miejsce udowodniły właśnie niemieckie kluby grając prostą piłkę, bez żadnych popisówek. Nie mówię, że Lewy jest najlepszy [jak dla mnie najlepszy jest Bale], ale z pewnością jest świetnym piłkarzem, który ma kompleks gry w reprezentacji, wielu świetnych piłkarzy przed nim miało ten samo kłopot np. ja. Świetnie gram w piłkę, a nie jestem w stanie pokazać tego co umiem w reprezentacji. Z drugiej strony nigdy nie grałem w reprezentacji, być może stąd ten kłopot.
Twój Bale wczoraj w meczu z Chelsea pokazał kilka zagrań na najwyższym poziomie haha . W całym meczu może 10 razy słyszłem jego nazwisko z czego połowa to gadka o tym , że jest niewidoczny . Ten cały Bale nie miał w swojej karierze prawdziwego sprawdzianu typu lm czy mecz o trofeum . Wczoraj widać był jak bardzo się spalił .
(...)[jak dla mnie najlepszy jest Bale](...)