18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Jak zawstydzić sąsiada
~Velture • 2022-11-23, 14:43
Poznaj jeden prosty trik dzięki któremu twój somsiad janusz rano na widok twojego świeżo odśniezonego passeratti dostanie z wkurwienia wylewu

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
smc 2022-11-23, 18:55
Dyzzzio napisał/a:

Chyba nie umiesz czytać ze zrozumieniem, bo zgadzamy się w temacie a mimo to kąsasz
Jak ktoś debil na rozgrzane auto założy, to będzie miał problem. Jak na wychłodzone, to patent ok.

pierdolisz
Zgłoś
Juzwa 2022-11-23, 22:33
Garaż, zmiotka, skrobaczka, albo olać samochód i jechać tramwajem, a nie jakieś głupawe pomysły.

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
mp_toujane 2022-11-23, 22:51
Na starego grata wartego 30k co nie szkoda lakieru to spoko
Zgłoś
MrBanankiewicz 2022-11-24, 9:37
VeIture napisał/a:

Czasem się zastanawiam kto ci daje piwka za takie głupoty i nawet chciało mi się tobie udowodnić czemu pierdolisz w tym konkretnym przypadku ale jak pomyślałem, że odpiszesz na to jednym zdaniem albo za chwilę będziesz edytować swój post, jak to masz w zwyczaju kiedy ktoś wytknie ci błąd, to stwierdziłem, że pierdolę się rozpisywać.
Znajdzie się ktoś komu się chce bardziej bo mnie znudziła gra w szachy z gołębiem.

Ty też Velture pierdolisz chociaż ciebie akurat lubię. Sam pisałeś że kiedyś zakładało się plandeki a nie zwykłą folię, i nie bez powodu. Nawet jak janusz nałoży folie na suchy samochód to może spaść bardziej wilgotny śnieg który później zamarznie i wtedy powodzenia w zrywaniu folii. A nawet bez wilgoci folia może popękać pod wpływem mrozu i też nie będzie tak fajnie schodzić. Z wielkim bólem ale popieram łysiejącego piwniczaka.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów