Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Omajgat oczym Wy wszyscy pierdolicie.
Materiał chujowy, to dyskusja zeszła na kluczowe dla sadoli tematy. Jeszcze Halmana brakuje, tego sadolowego nadautorytetu podpartego milionami piwek.
Na TikToka z takim syfem, a nie na sadola
Twoja stara na tik toku twerkuje jak jebana więc od tik toka się odpierdol
Powiedziała to osoba która wysłała film po angielsku na Polski portal myśląc, że wszyscy zrozumieją o co chodzi.
osoba wstawiająca też obawiam się, nie zrozumiała o co biega
Tak, debile zawsze chcą skurwić język polski. Jesteś członkiem
Goralenvolku?
Jaka pogoda pod Kasprowym?
;>>>
Oczywiście szanuję twoje prawo do wpierdalania gówna i krzyczenia, że ci smakuje.
Ale ty musisz szanować w takim układzie moje prawo do domagania się choć podstaw poprawnej pisowni.
I nie, nie masz racji - tylko kompletny chuj może bredzić, iż czepiam się pierdół. Wiele z nich odpuszczam, ale cwelowe (!) wstawianie spacji przed znaki interpunkcyjne jest już poza granicą tolerancji dla tłuków.
Skurwiła to się twoja matka, jak cię robiła.
Z tego skurwienia wyszedł purysta, który udziela się na sadolu. Mam nadzieję, że to nie jest szczyt twoich* osiągnięć.
*zaimek umyślnie z małej litery.
z małej litery
*małą literą [ta pani od polskiego co się tak wymądrza też tego nie wiedziała (ale ją nauczyłem, choć mam turbo-dysmózgię)]
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów