Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na TikToka z takim syfem, a nie na sadola
Przepraszam użytkowniku. Niestety nie posiadasz żadnego tematu założonego na sadistic.pl więc Twoja opinia nic tutaj nie znaczy.
Na TikToka z takim syfem, a nie na sadola
Przepraszam użytkowniku. Niestety nie posiadasz żadnego tematu założonego na sadistic.pl więc Twoja opinia nic tutaj nie znaczy.
Dobra dobra, a o chuj chodzi ?
Mnie w latach 80siatycz ubiegłego wieku nie uczyli angielskiego w podstawówce. Ktoś to opisze co on i pierdolą ?
Niestety nie posiadasz żadnego tematu założonego na sadistic
1. Nie „posiadasz”, ale „masz”.
2. Pokaż punkt regulaminu Sadola, że istnieje rzekomy obowiązek zakładania tematów.
3. Nie ma punktu trzeciego.
Ktoś to opisze co on i pierdolą ?
Po co ta spacja przed pytajnikiem?
;>
A pierdoli od rzeczy jakiś biały debil, że jeśli jest jakaś biała kretynka, to nie może nosić jakiejś szmaty na głowie, bo on taki pomysł z dupy wyciągnął.
Mechanizm taki sam jak w cytacie powyżej...
Mnie w latach 80siatycz ubiegłego wieku nie uczyli angielskiego w podstawówce. Ktoś to opisze co on i pierdolą ?
A chuj wie o co mu chodzi. Często wrzuca gówno, do tego po angielsku. A jak ktoś coś napisze, to robi skrina profilu z czerwoną strzałką na zero tematów - tak jakby wrzucanie syfu miało być lepsze
Przeprasza użytkowniku, niestety nie posiadasz 2 sprawnych nóg, więc nie masz prawa DOCHODZIĆ do takich wniosków.
A chuj wie o co mu chodzi. Często wrzuca gówno, do tego po angielsku. A jak ktoś coś napisze, to robi skrina profilu z czerwoną strzałką na zero tematów - tak jakby wrzucanie syfu miało być lepsze
Hehehe ok, to się w sumie zgadzałoby hahahahahaha.
Łap piwko
No, nie do końca.
kluczem jest wyrażenie cultural appropriation, czyli przywłaszczenie kulturowe, facet robi sobie jaja, krzyczy, że skoro gość jest biały, to nie ma prawa nosić arafatki
Po co ta spacja przed pytajnikiem?
;>.
No nie ma jak się przypierdalać o takie gówno
Po wyrazie "gówno" powinieneś postawić kropkę.
Tak, debile zawsze chcą skurwić język polski. Jesteś członkiem
Goralenvolku?
Jaka pogoda pod Kasprowym?
;>>>
Oczywiście szanuję twoje prawo do wpierdalania gówna i krzyczenia, że ci smakuje.
Ale ty musisz szanować w takim układzie moje prawo do domagania się choć podstaw poprawnej pisowni.
I nie, nie masz racji - tylko kompletny chuj może bredzić, iż czepiam się pierdół. Wiele z nich odpuszczam, ale cwelowe (!) wstawianie spacji przed znaki interpunkcyjne jest już poza granicą tolerancji dla tłuków.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów