liberte.pl/zwiazki-tak/
współczuje kiepskiego postępu w rozwoju intelektualnym.
Ta wrzuta nosi tytuł "Zniszczenie dziennikarki" bo pani po lewej wypowiada się na temat na który nie ma kurwa pojęcia, związków homo mianowicie. A że 90% sadoli przyjmuje strategie bronienia aż do ostatniego internetowego tchu poglądów często opartych pogłoskach czy wiedzy z dupy czy chuj wie na czym to takiż mamy tytuł od autora tej o to wrzuty.
A Ty co wiesz o homo?
Ja uważam, że pani prof. ma rację. Homoseksualiści nie wnoszą niczego pozytywnego do społeczeństwa, a jedynie zgorszenie. Zadaj sobie pytanie, chciałbyś mieć dwóch tatusiów? Chodzić do szkoły i opowiadać jakich masz świetnych tatusiów? Dlaczego państwo ma łożyć na nich pieniądze, na homo-małżeństwa? Od kiedy naturalnym jest by mężczyzna kopulował z innym mężczyzną? Po coś natura sprawiła, że jedni rodzą się chłopcami a jedni dziewczynkami...
Ta wrzuta nosi tytuł "Zniszczenie dziennikarki" bo pani po lewej wypowiada się na temat na który nie ma kurwa pojęcia, związków homo mianowicie. A że 90% sadoli przyjmuje strategie bronienia aż do ostatniego internetowego tchu poglądów często opartych pogłoskach czy wiedzy z dupy czy chuj wie na czym to takiż mamy tytuł od autora tej o to wrzuty.
To żeby wypowiadać własne zdanie o homoseksualistach trzeba być jednym z nich?
Cóż "Single" są jak to Pani profesor powiedziała "społecznie bezużyteczni" i dlatego Państwo ich nie promuje , nie mają oni żadnych przywilejów. Problem w tym że homoseksualiści też są bezużyteczni społecznie, a domagają się takich samych przywilejów jakie mają małżeństwa heteroseksualne.
Na tej stronie można napisać list do tych 46 posłów PO, którzy głosowali przeciwko dalszym pracom nad projektem. Oczywiście po to, żeby im nawrzucać:
liberte.pl/zwiazki-tak/
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów