BUBi
1. Nie rozumiem. Jak to do czego prowadzi związek dwóch ludzi? Do niczego. To musi do czegoś prowadzić? Nie wiem o co Ci chodzi.
2.. A homoseksualiści nie odprowadzają podatków ? I za co niby ulgę ? Jak oni dostaną ulgi podatkowe tylko dlatego, że są homoseksualistami to ja chcę ulgę podatkową z tytułu wychodzenia z kumplami na piwo.
Jakie kurwa ulgi? Gdzie ktoś coś mówił o ulgach? Niefortunnie użyłem zwrotu taryfy ulgowej, jak ktoś wcześniej nadmienił tu nie chodzi o przywileje tylko o wyrównanie (w paru kwestiach) praw. Nie wiem o czym Ty do mnie piszesz.
1. Dzieci = Nowi obywatele = Podatnicy
2. Związek małżeński w naszym kraju z założenia i z samej istoty jest "mechanizmem" dzięki któremu powstaje "produkt = przyszły dochód" z pkt. 1. Jak, że państwo musi zarabiać na siebie gospodarką wewnętrzną i zewnętrzną. A związki homoseksualne tak czy inaczej nie są produktywne i powstają tylko i wyłącznie do czerpania przyjemności seksualnej, co nie może być nawet porównywalne do związków heteroseksualnych = produktywnych. Teraz rozumiesz? Prościej się nie da.
psychologytoday.com/blog/the-big-questions/201106/homophobic-men-most-...
Jest rzeczą jasną, że nikt z was, drodzy homofobowie, nie przyzna racji publicznie tymże artykułom. Jeśli jednak tkwi w nich choć ziarno prawdy (czego przesądzić nie jestem w stanie), apeluję do was, byście zastanowili się nad sensem waszych wywodów wygłaszanych publicznie.
Abstrahując od tej całej bezproduktywnej wymiany poglądów w komentarzach... Nurtuje mnie pewne pytanie od dziecka: czy homoseksualista patrząc w lustro jest w stanie się podniecić?
Tylko proszę nie zrozumieć mnie źle - nie chcę w odpowiedzi usłyszeć ideologicznych racji, a, jeśli ktoś ma pojęcie na ten temat, rzeczowego potwierdzenia lub zaprzeczenia.
Ja tak to widzę. Tyle w temacie.
Pani Krystyna dobrze prawi, ale niestety brakuje jej kultury wypowiedzi. Rozumiem, że to sprawy emocjonujące ale tak czy siak trzeba umieć prowadzić dialog.
O ile piękniej by było, gdyby dyskusje ideologiczne prowadzone były w tym stylu - tzn. bez odwoływania się do wartości chamstwa. Piwo ode mnie dla ciebie.
Ale jak chcą dziecka to niech sobie je zrobią,proste
Jeżeli to według Ciebie było w porządku to z całego serca życzę Ci żony, która będzie się wymykała w nocy z domu aby nacieszyć się swoją kochanką, a za dnia będzie Ci rodziła kolejne dzieci i udawała kolejne orgazmy.
W starożytnej Grecji Kobiety nie miały w ogóle praw - uważane były niemalże za coś pomiędzy człowiekiem a zwierzem. Jak powiedzieć miał Tales z Miletu: "Dziękuje Bogu, że stworzył mnie człowiekiem, nie zwierzęciem, mężczyzną, nie kobietą i Hellenem, nie barbarzyńcą".
Gdybyś do tego przeczytał dialogi "Faidros" i "Symposion" (uczta, czy biesiada) Platona, wiedziałbyś, że do tego termin "miłość", zarezerwowany był dla relacji między mężczyznami. Kobieta była wyłącznie od rodzenia; oczywiście wyjątki się zdarzały - jak słynna Aspazja, ukochana Peryklesa, jedyna kobieta, z którą rzekomo miał rozmawiać jak równy z równym sam Sokrates. Kobiety nie mogły nawet opuszczać domu bez pozwolenia mężczyzn (oczywiście tyczyło się to tych kobiet, co za mężów miały radykałów).
Inaczej jednak było w Sparcie - tam kobiety mogły nawet pełnić funkcję państwowe, nie mówiąc już o reszcie praw.
Tak więc to kwestia obyczajów społecznych, czy jakieś zachowania wydawać się mogą w porządku.
1. Homoseksualiści: żyjący pośród nas, będący normalnymi obywatelami, w swej intymnej swerze przyjmujący w dupsko...
2. Geje: wielce odrzuceni przez społeczeństwo, wykrzykujący hasła różowej rewolucji, chełpiący się swoją odmiennością, żądający dodatkowych praw tylko ze względu na swą odmienność, bez przydatności dla państwa...
3. Pedały: j/w tyle, że bez kasy, ale najgłośniej krzyczące, o dofinansowanie, ze względu na bolący odwłok...
Jakim prawem Oni domagają się dofinansowań od państwa nie dając nic w zamian, zero prokreacji ( owszem lewa adopcja dająca nam kolejny bezproduktywny byt), chcą mieć ulgi ze względu na co?
Idąc ich tokiem rozumowanie, za każdy zabieg kolonoskopi NFZ powinien płacić becikowe....
Reasumując: Homoseksualiści żyjcie sobie dalej, świadomi odmienności, współistni w społeczeństwie, a pedałom i gejom cegła w pysk....
@up Opieranie się i kultywowanie przekonań przodków zwane jest REGRESJA, czas nieubłaganie płynie i kształci ludzi dzisiejszego wieku, wyewoluowanych NA PODSTAWIE wcześniejszych dokonań. Babka dobrze gada mimo, że jest jak to wyszło bezdzietną dziołszką żyjącą na kocia łapę z chłopem. Prawda jest taka, że są trzy rodzaje odmiennej orientacji:
1. Homoseksualiści: żyjący pośród nas, będący normalnymi obywatelami, w swej intymnej swerze przyjmujący w dupsko...
2. Geje: wielce odrzuceni przez społeczeństwo, wykrzykujący hasła różowej rewolucji, chełpiący się swoją odmiennością, żądający dodatkowych praw tylko ze względu na swą odmienność, bez przydatności dla państwa...
3. Pedały: j/w tyle, że bez kasy, ale najgłośniej krzyczące, o dofinansowanie, ze względu na bolący odwłok...
Jakim prawem Oni domagają się dofinansowań od państwa nie dając nic w zamian, zero prokreacji ( owszem lewa adopcja dająca nam kolejny bezproduktywny byt), chcą mieć ulgi ze względu na co?
Idąc ich tokiem rozumowanie, za każdy zabieg kolonoskopi NFZ powinien płacić becikowe....
Reasumując: Homoseksualiści żyjcie sobie dalej, świadomi odmienności, współistni w społeczeństwie, a pedałom i gejom cegła w pysk....
Hahahaah, o czym Ty mówisz? Homo, geje i pedały 3 rózne rzeczy? Dlaczego nie dodasz jeszcze lesbijek i lesb ? Czemu tylko geje ? A 2 laski liżace sobie cipe to juz super?
Mówimy tutaj o prawach ( NIE O PRZYWILEJACH ), ale widac niektórzy tego nie rozrózniaja...O jakich Ty dofinansowaniach mówisz ? WTF
Swoją drogą dużo wiesz na temat gejów
Wiem, że większości sadoli się to nie spodoba, bo boicie się ruchania w dupę (oczywiście mężczyzn, bo lesby i hetero to spoko), no ale kurwa takie są fakty.
Obrazek
Pierdolenie pierdolenie. Osoby z normalnymi rodzinami mają takie samo zdanie.
na froncie postawie biedronia i posła grodzkie, którzy nam mówią jak my mamy żyć. Ni chuja - żryj gruz cyganie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów