📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Lesbijki są tak samo obrzydliwe jak pedały. Spalić jedno i drugie. Kto lubi lesbijki ma najebane w garach bo toleruje homoseksualizm
Brakuje takiego stanowiska jak ma ta Kobieta w PO. Z pisu w końcu zaczynają dochodzić jakieś mądrzejsze słowa.
Napiszę w ten sposób. Kolega, który wrzucił to zdjęcie z Panią prof. Pawłowicz i zebrał tyle piwek nie rozumie chyba, że po prostu są osoby, które nie mogą mieć dzieci, a może i by chciały. Nie wiem jak jest w wypadku Pani prof., ale tak czy inaczej nie można odmówić jej prawa do zabierania głosu. Co więcej, uważam, że kobieta, która nie jest w związku małżeńskim jest postronnym obserwatorem i może trzeźwo ocenić instytucje małżeństwa. Faktem jest, że małżeństwo jest chronione przez Państwo i ten kto pisał naszą konstytucję wziął pod uwagę prosty aspekt: tylko związek kobiety i mężczyzny zapewnia ciągłość społeczną poprzez możliwość prokreacji. Tego nie wolno podważać, a środowiska homo próbują i co za tym idzie dążą do wynaturzenia człowieka. Oczywiście powinni być w jakiś sposób chronieni, ale wszystko w granicach rozsądku, bo oni nic temu Państwu nie dadzą poza swoją pracą.
Trochę zdrowego rozsądku!
Trochę zdrowego rozsądku!
Harda suka .
Do Jamka: Jesteś kobietą więc nie zrozumiesz co to znaczy r**chać w dupę!! A co do Twojego przesłania 60 letnia bezdzietna.... Homoseksualiści raczej "dzietni" też nie są. Im więcej takich osob jak Ty tym prędzej przybliżamy się do schyłku naszej cywlizacji. A co do wywiadu dziennikarka merytorycznie nie przygotowała się do rozmowy ale to standard...
czarek1201
Co to jest schyłek cywilizacji? Jak będzie przebiegał?
Wiesz w ogóle co to jest cywilizacja? Czy tak piszesz bo wszyscy piszą.
Największy problem środowisk homoseksualnych to PEDAŁY - te przerysowane "stworzenia" na paradach, poubierane w stroje sado maso, szczycące sie tym że ktoś je obraca w tyłek. To jest głównym źródłem niechęci w społeczeństwie - sami sobie taki obraz robią.
Co to jest schyłek cywilizacji? Jak będzie przebiegał?
Wiesz w ogóle co to jest cywilizacja? Czy tak piszesz bo wszyscy piszą.
Największy problem środowisk homoseksualnych to PEDAŁY - te przerysowane "stworzenia" na paradach, poubierane w stroje sado maso, szczycące sie tym że ktoś je obraca w tyłek. To jest głównym źródłem niechęci w społeczeństwie - sami sobie taki obraz robią.
ej kurwa to że nie mam dziewczyny to nie oznacza że jestem pedałem. nie wszyscy to takie jebaki ja ty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów