📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
z tym dziennikarzem to jak z sadisticem , niby wszystko piękne a jednak z niego baba z chujem
Nie lubię chuja i już, cwaniaczek z miodem w uszach. Typowy psycho-katol.
Dziwne że jak ktoś ma coś do powiedzenia, to jest nazywany cwaniakiem..
Ja go lubię, ma cwaniak jaja - mówi otwarcie o swoich poglądach wiedząc jakie mogą być tego konsekwencje, ma gdzieś cenzurę i poprawność polityczną. Idzie piwo.
Jebać hejterów
Jebać hejterów
Do Elbląga się nie chce przyznać ? A to zdradziecka kurwa.
Prokurator, jak dla mnie poglądy i religia powinny być traktowane jak własny penis. Nie chwalić się nimi na około i za nic w świecie nie wciskać ich dzieciom na siłę do gardeł.
Prokurator, jak dla mnie poglądy i religia powinny być traktowane jak własny penis. Nie chwalić się nimi na około i za nic w świecie nie wciskać ich dzieciom na siłę do gardeł.
W pewnym odcinku swojego programu, sam się przyznał, że katolem jest tylko i wyłącznie z szacunku dla jego babki bodajże.
ateisci wierzac ze bez religii nie bedzie konfliktow napierdalaja na katolikow az im ryje puchna
Ramsey007 napisał/a:
Cejrowski to taki imbecyl, który postępuje tak nielogicznie i takie farmazony plecie, że aż mi go żal...
z jednej strony - wszystko dla wszystkich! Jak pracownik się zgadza, żeby pracować w nieludzkich warunkach za niegodne pieniądze, bez ubezpieczenia i dokumentów - to jego sprawa, wolno mu
z drugiej - aborcja to zło! Nie można pozwalać ludziom na podejmowanie takich decyzji
bla bla bla bla...
Jeżeli piszesz że Cejrowski postępuje nielogicznie i jest imbecylem to albo nie wiesz o kim piszesz, albo nie masz pojęcia o logice i intelekcie.
Można mu zarzucić to że jest radykałem, ekscentrykiem, albo skrajnie prawicowym myślicielem(w mniemaniu gimbusów :katolem), ale pomimo jego przywar czy też usposobienia nie można mu zarzucić tego że facet jest inteligentny i bardzo bystry.
Wojciech Cejrowski jest chrześcijaninem, ale nie powiedziałbym że katolikiem, a już na pewno nie według dzisiejszego KKK. Oczywiści łatwo kogoś zaszufladkować, poprzez ocenianie go przez pryzmat telewizji i szmatławców, nie zastanowiwszy się nawet dlaczego jest tak objeżdżany przez wszystkich. Do Pana Korwina-Mikke nic nie macie, a przecież są dosyć podobni w swoich poglądach (ofc poza ostrym prolife pana Cejrowskiego).
Nie zawsze taki cwaniaczek : dailymotion.com/video/xdydq0_bog-w-wielkim-mieycie-cejrowski-u-h_news
Nie zawsze taki cwaniaczek
dailymotion.com/video/xdydq0_bog-w-wielkim-mieycie-cejrowski-u-h_news
Nie zawsze taki cwaniaczek
dailymotion.com/video/xdydq0_bog-w-wielkim-mieycie-cejrowski-u-h_news
No zajebiście o Olka się przypierdala, no zgasił dziennikarza siłą argumentów, a on co kurwa jakiś adwokat jego, będę sobie mówił jak chcę Olek chyba nie jest obraźliwe. Chuj mu na ryj.
nie nawiązując do filmiku to lepiej mu wychodzi ganianie za murzynami niż propagowanie swoich poglądów.
Dziennikarz z WarszawKI.. pierdolony śmieć z Parzęczewa pracujący w Warszawie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów