📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widzę, że tu ładna banda wchodzi. To, że Cejrowski utożsamia się z chrześcijaństwem nie czyni go go imbecylem(o ile znacie znaczenie tego słowa). Jak dla mnie większość z Was to właśnie cwaniaczki z miodem w uszach, a w dyskusji z C nawet byście się kurwa nie umieli wysłowić, a co dopiero mówić logicznie.
Wielcy sadyści kurwa, bo oglądają filmiki w necie.
Wielcy sadyści kurwa, bo oglądają filmiki w necie.
Magik2501 napisał/a:
On zawsze popija Yerma mate. To jakaś oznaka krypto pedała? Wiesz coś o tym? Wszyscy tak robicie?
Jak juz coś panie znawco - to - Yerba mate a nie Yerma hahahahaha
kamuha napisał/a:
Jeżeli piszesz że Cejrowski postępuje nielogicznie i jest imbecylem to albo nie wiesz o kim piszesz, albo nie masz pojęcia o logice i intelekcie.
Można mu zarzucić to że jest radykałem, ekscentrykiem, albo skrajnie prawicowym myślicielem(w mniemaniu gimbusów :katolem), ale pomimo jego przywar czy też usposobienia nie można mu zarzucić tego że facet jest inteligentny i bardzo bystry.
Jest bystry podobnie jak Wojewódzki na początku swojej kariery. Riposty wyuczucone, mimika odgrzewana i sztuczna, poglądy katofaszystowskie, generalnie - ze skrajności w skrajność + dziwkarskie populistyczne zagrywki.
Oto cały Cejrowski.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów