📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ostatnio co go widzę to sobie coś do ryja wciska. Jebany krypto pedał chowający się za zasłonką katola
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Pierdolony katol... ale szanuje huja za te wszystkie riposty . 95% populacji wyszczekanych neo-mistrzów-ciętej-riposty osrało by sie po nogawce dissując sie z tym człowiekiem.
dobry skurwiel jest;p
Kolejny jebany pudelkowy pedał szukał sensacji i się nadział. Tępić kurwy!
grandl napisał/a:
Kolejny jebany pudelkowy pedał szukał sensacji i się nadział. Tępić kurwy!
kolejny hejter/napinacz szukający zaczepki w necie
Ripostę ma faktycznie dobrą, ale z Gdańskiem ściemiał bo wg Wikipedii urodził się w Elblągu
Poza tym apropo "Olka", też z Wiki:
Poza tym apropo "Olka", też z Wiki:
Cytat:
W 1999 Wojciech Cejrowski został skazany wyrokiem sądu na karę grzywny w wysokości 3000 złotych za słowa skierowane pod adresem Prezydenta RP Aleksandra Kwaśniewskiego, które sąd uznał za znieważające głowę państwa (to jest przestępstwo z art. 135 § 2 Kodeksu karnego)
z jednej strony - wszystko dla wszystkich! Jak pracownik się zgadza, żeby pracować w nieludzkich warunkach za niegodne pieniądze, bez ubezpieczenia i dokumentów - to jego sprawa, wolno mu
z drugiej - aborcja to zło! Nie można pozwalać ludziom na podejmowanie takich decyzji
bla bla bla bla...
z jednej strony - wszystko dla wszystkich! Jak pracownik się zgadza, żeby pracować w nieludzkich warunkach za niegodne pieniądze, bez ubezpieczenia i dokumentów - to jego sprawa, wolno mu
z drugiej - aborcja to zło! Nie można pozwalać ludziom na podejmowanie takich decyzji
bla bla bla bla...
tak tak wszyscy wiemy że jest zasranym hipokrytą i katolem, ale gadane ma niezłe
@up Ramsey
(znów się pewnie dyskusja niestety zacznie ale skomentować muszę)
Postępuje bardzo logicznie. Kiepsko wybrałeś przykład. Cejrowski jest nastawiony radykalnie pro-life -> życie jest najważniejsze więc aborcja automatycznie odpada, poza tym igrasz czyimś życiem a nie tylko swoim (jak w pierwszym przypadku).
(znów się pewnie dyskusja niestety zacznie ale skomentować muszę)
Postępuje bardzo logicznie. Kiepsko wybrałeś przykład. Cejrowski jest nastawiony radykalnie pro-life -> życie jest najważniejsze więc aborcja automatycznie odpada, poza tym igrasz czyimś życiem a nie tylko swoim (jak w pierwszym przypadku).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów