📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
DzidaZawodnik napisał/a:
jebać te debilne programy dla debili, ale był ostatnio koleś (chyba Rumunia?) nagrany na cctv jak drugiemu "psiknął" ze spręzarki w dupę, a typowi jelita wyprostowało jak ten długi balon co klaun... co laski sobie do ryja wsadzają. W efekcie jeden zgon, a ten drugi spierdolił za gdzieś i się ukrywał. Nie wiem czy gojuż złapali.
Ja znam taki wypadek, młodego kota w zakładzie stolarskim chcieli napompować... podobny skutek.
Co nie zmienia faktu, że te programy typu "Śmierć na 1000 sposobów", "Usterka", "Dlaczego ja" itp to ściema jak huj.
(młody kot w sensie nie zwierzak)
Coordinator napisał/a:
Najgorsze, ze laski tam zgromadzone serio uznają go za kogoś z wybitnym poczuciem humoru
Masz na myśli Angela?
Ooo... wypraszam sobie ja pierdłem najgłośniej w przeciwieństwie do ciebie.
A To nie byłeś tym co wszystkim wężyki w dupę chciał wsadzać?
panta_rhei napisał/a:
A To nie byłeś tym co wszystkim wężyki w dupę chciał wsadzać?
No nie za bardzo ale tak prosiłeś a wręcz błagałeś wiec otrzymałeś ten zaszczyt i nikt nie spodziewał się, że będziesz władał je ustami.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów