📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Najgorsze, ze laski tam zgromadzone serio uznają go za kogoś z wybitnym poczuciem humoru
Ja pierdole ludzie się jaraja ale czym kurwa? Dzisiejsza młodzież to debile.
Dla pedała, każdy pretekst, żeby pokazać dupę jest dobry.
Oglądałem taki program kiedyś, 1000 sposobów na śmierć (chyba tak to sie nazywało) I były tam najglupsze sposoby wyjebania sie z rowerka. Opowiadali w jednym odcinku ze gosciu chcial wygrac ziomalowy konkurs pierdzenia i zaaplikował sobie powietrze sprezone w dupala z puszki (takie do czyszczenia klawy) no i zdech.
Oglądałem taki program kiedyś, 1000 sposobów na śmierć (chyba tak to sie nazywało) I były tam najglupsze sposoby wyjebania sie z rowerka. Opowiadali w jednym odcinku ze gosciu chcial wygrac ziomalowy konkurs pierdzenia i zaaplikował sobie powietrze sprezone w dupala z puszki (takie do czyszczenia klawy) no i zdech.
Ty kurwa wierzysz w te debilne programy???
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
a ty kurwa nie wiesz, że to tylko amerykańskie fabularyzowane gówno luźno oparte na debilnych opowieściach z imprez?
Oponka napisał/a:
a ty kurwa nie wiesz, że to tylko amerykańskie fabularyzowane gówno luźno oparte na debilnych opowieściach z imprez?
A ty kurwa umiesz czytać ze zrozumieniem?? Przeczytaj co napisałem i pomyśl... jeśli potrafisz.
Za dużo pedalstwa jak na jeden wieczór ;D
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
jebać te debilne programy dla debili, ale był ostatnio koleś (chyba Rumunia?) nagrany na cctv jak drugiemu "psiknął" ze spręzarki w dupę, a typowi jelita wyprostowało jak ten długi balon co klaun... co laski sobie do ryja wsadzają. W efekcie jeden zgon, a ten drugi spierdolił za gdzieś i się ukrywał. Nie wiem czy gojuż złapali.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów