📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Po tym wyczerpującym pokazie slajdów jestem pewien że nawet tuman zmontuje sobie taką zabawkę
Dzisiaj wystarczy odpalić emulatora - sam polecę choćby project64. Testowałem na nim Castlevania, 007 GoldenEye, Zelda: OoT i parę innych gier. Wszystko działa superpłynnie, można ingerować w ustawienia. POLECAM TOMASZ RACZEK
Niby Nintendo zrobi cwaniak, ale matkę to rano zwala z łóżka, by mu kanapki zrobiła do szkoły.
Zrobili kiedyś dla jakiegoś żołnierza na froncie w formie laptopa ale nie mogę znaleźć video
Ehhh GoldenEye.. Jak człowiek sobie przypomni te czasy kiedy to chodziło się na salony i grało w tę gierkę, to aż się człowiekowi łezka w oku kręci
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów