📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i powiedzcie mi jak można nie zgłodnieć na ten widok?
Wegetarianie - dziwolągi jebane.
Idę wpierdalać.
Wegetarianie - dziwolągi jebane.
Idę wpierdalać.
Wujek cwaniak składu receptury nie zdradził
Ich kiełbasa nie ma wiele wspólnego z prawdziwą wiejską kiełbasą ale filmik śmieszny
Ich kiełbasa nie ma wiele wspólnego z prawdziwą wiejską kiełbasą ale filmik śmieszny
@up, na pewno ma więcej wspólnego z wiejską kiełbasą, niż kiełbasa w sklepie na półce.
Mój wujek ze wsi swoją własną kiełbasę w paczkach przysyła. I dopiero wtedy idzie porównać jakość "kiełbasy" ze sklepu, a prawdziwej z martwej świnki
Jak można jeść świnie? To tak jakby szczura wpierdolić. Bleeeeeeeeh!
Panie boczek, najlepszy jest bigos na świńskim ryju
nie pogardze też skrzydełkami cielęcymi i rybimi udkami
Wujek wygadany nie ma to tamto poliglota
nie pogardze też skrzydełkami cielęcymi i rybimi udkami
Wujek wygadany nie ma to tamto poliglota
niech tylko sanepid dopadnie taki filmik xD
zegarek na ręku, kot w miejscu pracy, pasek od maszynki do mielenia nie osłonięty, i jeszcze więcej.
Ja bym się bał że do niego się przypierdolą.
zegarek na ręku, kot w miejscu pracy, pasek od maszynki do mielenia nie osłonięty, i jeszcze więcej.
Ja bym się bał że do niego się przypierdolą.
5:08 - zakładam, że pierwszy po nr wujka zgłosi się Sanepid i Urząd Skarbowy
wszyscy @up którzy mówią coś na temat sanepidu- jak ma ich/jego sanepid dopaść ? adresu nie mają przecież, a jednym przypadkiem nie będą sobie zawracać głowy, bo gdyby tak miało być, to wystarczy aby raz na wioskę jakąś wpadli przed świętami i zyski takie, że ja pierdole
pozdrawiam.
pozdrawiam.
ta kiełbasa bardziej przypomina zwyczajną albo inną toruńską niż wiejską kiełbasę.
@mieszalniapasz znalazłem zyda!
Mmmmmmmm.. Szyniunia ...... Kiełbasunia ....... Przypominają mi się św.p. Kochani Dziadkowie ;'( Taka kiełbaska ... Mniam.. Pyszności ... ale bym gryzł ... ale bym gryzł ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów