Przepisy na napoje wydają mi się nieco dziwne (jak zrobić niegazowaną Cisiowiankę?), ale jeśli ktoś już się tego podejmuje, to brawo dla niego. Znajdzie się ktoś chętny powtórzyć?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jest gejem, normalny facet wszystko sypie i leje na oko, a nie z miarki
20 sekund i mysle wez wypierdalaj ciulu.
Wydaje mi się że prawdziwy facet nawet w kuchni udowodni kobiecie że jest lepszy
@Beniu_Beniu, prawdziwy facet nie kupuje napoju... Prawdziwy facet w Polsce napierdala browary i wódę, a nie jakieś soczki
Kurwa ludzie czy wy nie kumacie,że gość ma hobby,a dodatkowo jest zawodowym kucharzem w restauracji do której nigdy się nie wybierzecie? Sadistic schodzi totalnie na psy, albo sam hejter, albo samo gimnazjum. Każdy przepis gościa ogląda kilkanaście tysięcy osób, wiele z nich korzysta z jego rad. I nie siedzi przed kompem jak większość z was i tylkie pier##li,że to źle, tamto źle. Co drugi z was powinien rzucić się na linę i byłby święty spokój. Każdy post, każde zdjęcie, cokolwiek na tej stronie jest krytykowane. Albo macie zjebane mózgi,albo faktycznie jesteście sfrustrowanymi ludźmi. Jednemu i drugiemu nie chciało się robić Frugo, a on lachę na was kładzie i zrobił sobie sam. A wiecie dlaczego? Bo to lubi, to jest jego hobby.......w odróżnieniu do was HEJTERZY.
Ludzie są chorzy na tym portalu , bo ktos lubi gotowac to jest pedalem o00. Mam dziewczyna 4 lata lubie czasami ugotwac to znaczy ze jestem gejem HhhaaHHAAH to wszystkjie dziewczyny to lesby. Najlepsi kucharze to faceci a kobity gotuja nam bo nam sie nie chce ;] Ludzie powinni bana dostac za bezmogowe hejtowanie , to ze typo ma glos pedrila trudno ile mam ziomkow co maja takie glosy nic nie zrobisz mordy i glosu nie zmienisz. a Typo pewnie sie ustawil ladnie za granica ze eksperymentuje z takimi rzeczami bo na soczek frugo wydal tu prawie 100.
Ja pierdole już ten sam aloesowy sok z aloesu kosztuje 7-9zł w sklepie to ja pierdole i miałbym już ze 4 frugo normalne bez babrania się z tym wszystkim..
ja jebe... wyjebać 2 czy 3 dychy żeby zrobić sobie napój za 2 zeta...
W tym kraju nigdy nie będzie lepiej. Nawet jak trafi się zajebisty rząd z wiedzą ekonomiczną, socjologiczną i Bóg wie jaką, to co z tego? Ludzie są kurwy. Mentalność Polaków chyba nigdy się nie zmieni. Zapewne wszyscy ci którzy szydzą z tego kolesia zaraz zaczną komentować patriotyczny filmik o tym jaka ta Polska powinna być wielka. A chuj wam w dupę.
SzczypMojeSuty, dobrze, że Ty swoją nowoczesną mentalność Polaka jako wzoru ujawniłeś w poście powyżej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów