18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 14 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 32 minuty temu
Jak zrobić zielone FRUGO?
Nap_Limak • 2012-05-25, 9:18
Przepisy na napoje wydają mi się nieco dziwne (jak zrobić niegazowaną Cisiowiankę?), ale jeśli ktoś już się tego podejmuje, to brawo dla niego. Znajdzie się ktoś chętny powtórzyć?

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
303 2012-05-26, 6:09 3
Jest gejem, normalny facet wszystko sypie i leje na oko, a nie z miarki
Zgłoś
JerzyKozak 2012-05-26, 7:43
20 sekund i mysle wez wypierdalaj ciulu.
Zgłoś
Zaebauem 2012-05-26, 7:59
Guano - sraka nietoperza. pozdro.
Zgłoś
Kaszysz 2012-05-26, 8:11
@Beniu_Beniu

lepiej żeby Ci stara nawet po 30 gotowała ...
Zgłoś
Lee225 2012-05-26, 8:37
Nie wiem "czy taniej by wyjdzie" !
Zgłoś
Alfons GRH 2012-05-26, 8:37 2
Wydaje mi się że prawdziwy facet nawet w kuchni udowodni kobiecie że jest lepszy
Zgłoś
p................0 2012-05-26, 9:01 3
@Beniu_Beniu, prawdziwy facet nie kupuje napoju... Prawdziwy facet w Polsce napierdala browary i wódę, a nie jakieś soczki
Zgłoś
alhazar 2012-05-26, 9:08 40
Kurwa ludzie czy wy nie kumacie,że gość ma hobby,a dodatkowo jest zawodowym kucharzem w restauracji do której nigdy się nie wybierzecie? Sadistic schodzi totalnie na psy, albo sam hejter, albo samo gimnazjum. Każdy przepis gościa ogląda kilkanaście tysięcy osób, wiele z nich korzysta z jego rad. I nie siedzi przed kompem jak większość z was i tylkie pier##li,że to źle, tamto źle. Co drugi z was powinien rzucić się na linę i byłby święty spokój. Każdy post, każde zdjęcie, cokolwiek na tej stronie jest krytykowane. Albo macie zjebane mózgi,albo faktycznie jesteście sfrustrowanymi ludźmi. Jednemu i drugiemu nie chciało się robić Frugo, a on lachę na was kładzie i zrobił sobie sam. A wiecie dlaczego? Bo to lubi, to jest jego hobby.......w odróżnieniu do was HEJTERZY.
Zgłoś
Demolka90 2012-05-26, 9:55 9
Ludzie są chorzy na tym portalu , bo ktos lubi gotowac to jest pedalem o00. Mam dziewczyna 4 lata lubie czasami ugotwac to znaczy ze jestem gejem HhhaaHHAAH to wszystkjie dziewczyny to lesby. Najlepsi kucharze to faceci a kobity gotuja nam bo nam sie nie chce ;] Ludzie powinni bana dostac za bezmogowe hejtowanie , to ze typo ma glos pedrila trudno ile mam ziomkow co maja takie glosy nic nie zrobisz mordy i glosu nie zmienisz. a Typo pewnie sie ustawil ladnie za granica ze eksperymentuje z takimi rzeczami bo na soczek frugo wydal tu prawie 100.
Zgłoś
Takewon 2012-05-26, 9:56
Ja pierdole już ten sam aloesowy sok z aloesu kosztuje 7-9zł w sklepie to ja pierdole i miałbym już ze 4 frugo normalne bez babrania się z tym wszystkim..
Zgłoś
itemeczek 2012-05-26, 10:06
Dobry fryz, nie ma kurwa co.
Zgłoś
Powell 2012-05-26, 10:08
ja jebe... wyjebać 2 czy 3 dychy żeby zrobić sobie napój za 2 zeta...
Zgłoś
SzczypMojeSuty 2012-05-26, 10:29
W tym kraju nigdy nie będzie lepiej. Nawet jak trafi się zajebisty rząd z wiedzą ekonomiczną, socjologiczną i Bóg wie jaką, to co z tego? Ludzie są kurwy. Mentalność Polaków chyba nigdy się nie zmieni. Zapewne wszyscy ci którzy szydzą z tego kolesia zaraz zaczną komentować patriotyczny filmik o tym jaka ta Polska powinna być wielka. A chuj wam w dupę.
Zgłoś
marna 2012-05-26, 10:37
SzczypMojeSuty, dobrze, że Ty swoją nowoczesną mentalność Polaka jako wzoru ujawniłeś w poście powyżej
Zgłoś
johny009 2012-05-26, 11:34 4
Beniu_Beniu napisał/a:

Wyjdź z tej kuchni geju i idź kup napój w sklepie jak prawdziwy facet! Kuchnia jest zarezerwowana dla kogo innego!

Przynajmniej coś umie, a ty poza trzepaniem kapucyna przed monitorem to nic nie potrafisz.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem