Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To musiało być celowe działanie, bo nie wierzę, że można być tak głupim
Można
Pytanie jaka byla celowosc, bo trafil idealnie w opone - przebil ja, a przez to tir zrobil masakre na poboczu.Jak to wszystko bylo celowe, to musze go zatrudnic na swoja tesciowa
Celowo moze chcial sie zabic i jezeli tak - to tak, jest tak bardzo glupi.
Pytanie jaka byla celowosc, bo trafil idealnie w opone - przebil ja, a przez to tir zrobil masakre na poboczu.Jak to wszystko bylo celowe, to musze go zatrudnic na swoja tesciowa
Celowo moze chcial sie zabic i jezeli tak - to tak, jest tak bardzo glupi.
Ciężarówka skręca jeszcze przed uderzeniem, ma cały czas skręcone koła, utrata "zewnętrznej" opony powoduje wypadanie na zewnątrz łuku a nie zacieśniaie zakrętu... po prostu kierownik sie przestraszył i dał w prawo w ludzi....
Ciężarówka skręca jeszcze przed uderzeniem, ma cały czas skręcone koła, utrata "zewnętrznej" opony powoduje wypadanie na zewnątrz łuku a nie zacieśniaie zakrętu... po prostu kierownik sie przestraszył i dał w prawo w ludzi....
Chciał traktorzystu uratowac żywot.
Ciężarówka omijając tuktuka (?) stojącego na poboczu, zajeżdża drogę traktorowi. Traktorzysta zjeżdża maksymalnie do prawej krawędzi jezdni, "łapie" prawym kołem pobocze i aby nie wpaść do rowu za mocno kontruje. Przód ciągnika wyskakuje z koleiny na poboczu, ale traktor ma wciąż mocno skręcone koła w lewo, więc wjeżdża na środek, wprost pod ciężarówkę.
Ewidentna wina kierowcy ciężarówki, który powinien ustąpić drogi prawidłowo jadącemu traktorowi, zamiast wpierdalać się na trzeciego podczas omijania tyktuka.
nie da się tego oglądnąć raz. jeden z najlepszych filmików na tym portalu od dawna.
Polemizowałbym. Jak dla mnie, to to jest mistrzostwo.
sadistic.pl/pierwsza-pomoc-w-indiach-vt558638,15.htm6203529
No no, bije sie w piers, dobrze ze sa tu uwazniejsi
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów