29. lipca, 38-letni policjant pobił swoją 33-letnią dziewczynę. Następnie, co widać na drugim filmiku, postanowił ją odstrzelić. Przy okazji postrzelony został też mototaksówkarz. Akcja miała miejsce w Recife, stolicy stanu Pernambuco
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Dobre, ale do Mikołaja nie ma podjazdu
Kurisu napisał/a:
Skąd padł strzał ?
Z dupy, przecież widać jak podjeżdża samochodem do niej....
Pierwsza motocipcia której mi szczerze szkoda, nic złego nie robił po prostu w nieodpowiednim czasie się tam znalazł
Szkoda takiej fajnej dupy, no cóż, jak to mawiał klasyk "Life is brutal"
No i dobrze. Suka powinna grzecznie lezec przy nodze swojego pana, a nie go wkurwiac
RsPrDol napisał/a:
No i dobrze. Suka powinna grzecznie lezec przy nodze swojego pana, a nie go wkurwiac
Tak jak Ty siedziałeś jak wierny piesek przy nodze tatusia?
Tyle ruchania w piach!
Zaskakująca obojetnosc przechodnia na pierwszym filmiku jak chłop nakurwia babę. Może tam to jest normalne. Koleś nawet nie spojrzał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów