No właśnie tak
No właśnie tak
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
25 lat temu mojego wujka zabili w RPA tylko dla tego że pomylił dzielnice, wjechał do dzielnicy czarnych, wrzucili mu granat do samochodu, gościu miał tam fabrykę butów, dawał pracę tym dzikusom, zatrudniał prawie 300 osób. Po tym wszystkim ciotka z dzieckiem wróciła do Polski i w kilka lat przepiła i przegrała w kasynach cały majątek
Świetna historia. Dzikus z granatem nie wiedział pewnie jaki był z niego dla nich dobry kapitalistą. Ciotce pogratulować umiejętności, zamiast pomnażać majątek i w coś zainwestować lub racować wolała balety.
Super historia taka Polska. Coś jak powstanie listopadowe.
Świetna historia. Dzikus z granatem nie wiedział pewnie jaki był z niego dla nich dobry kapitalistą. Ciotce pogratulować umiejętności, zamiast pomnażać majątek i w coś zainwestować lub racować wolała balety.
Super historia taka Polska. Coś jak powstanie listopadowe.
Najlepsze że minęło ćwierć wieku i nic się tam nie zmieniło XD
No to łapaj, prosto z ultraprawicowego wp.pl:
Aha, i z tego powodu wszyscy w Niemczech mają po piętnaście kłódek na drzwiach i zasieki na płocie? Fajne te wasze urojenia
25 lat temu mojego wujka zabili w RPA tylko dla tego że pomylił dzielnice, wjechał do dzielnicy czarnych, wrzucili mu granat do samochodu, gościu miał tam fabrykę butów, dawał pracę tym dzikusom, zatrudniał prawie 300 osób. Po tym wszystkim ciotka z dzieckiem wróciła do Polski i w kilka lat przepiła i przegrała w kasynach cały majątek
zruszyła mnie ta historia. jestem poruszony. to mnie uspokaja.
Słszyałem podobną historie od goscia, który był marynarzem. Jeden z załogi podczas postoju w RPA, pomylił drogi i wszedł na tą dla tych czarnych. Zabili go od razu.
Aha, i z tego powodu wszyscy w Niemczech mają po piętnaście kłódek na drzwiach i zasieki na płocie? Fajne te wasze urojenia
Wszyscy? Kto tak powiedział- poza tobą, rzecz jasna?
Sugerujesz, że
?wszyscy w Niemczech mają po piętnaście kłódek na drzwiach i zasieki na płocie?
No to jest tam sporo gorzej, niż myślałem.
Ale... W sumie...
Czarnobeżowy chuj im w szwabskie dupska.
- że biali inwestują w takie zabezpieczenia.... takie pieniądze - zamiast po prostu stamtąd spierdalać.
- że białym JANUSZOM dalej oplaca się okratowac i zabezpieczać po to żeby ciągnąć kasę ze swoich biznes
bo to kurwa nie jest normalne.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów