No właśnie tak
No właśnie tak
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Polecan dokument Grzegorza Paceka "Idź do Luizy"
Jak byś miał namiary gdzie to obejrzeć to daj znać ja nigdzie nie znalazłem
25 lat temu mojego wujka zabili w RPA tylko dla tego że pomylił dzielnice, wjechał do dzielnicy czarnych, wrzucili mu granat do samochodu, gościu miał tam fabrykę butów, dawał pracę tym dzikusom, zatrudniał prawie 300 osób. Po tym wszystkim ciotka z dzieckiem wróciła do Polski i w kilka lat przepiła i przegrała w kasynach cały majątek
Z jednej strony przedsiębiorca, pracodawca a z drugiej utrzymywał darmozjada. Teraz pewnie my się na nią składamy.
Jak byś miał namiary gdzie to obejrzeć to daj znać ja nigdzie nie znalazłem
alterkino.net/alterglobalizacja/id-do-luizy/
To nie rpa to albo francja albo niemcy.
O, następy pierdolący od rzeczy pajac zaprogramowany prawacką propagandą.
No to łapaj, prosto z ultraprawicowego wp.pl:
wiadomosci.wp.pl/niemcy-sylwestrowy-horror-w-kolonii-premier-nadrenii-...
Ja tak mam u siebie, a póki co na dzielnicy nie ma jeszcze ani jednego czarnego mieszkańca (w sąsiednich też)
Z jednej strony przedsiębiorca, pracodawca a z drugiej utrzymywał darmozjada. Teraz pewnie my się na nią składamy.
Rodzice mi mówili że ona była ok, tylko po tym wszystkim jej się pojebało w głowie, ciężko oceniać człowieka jak straci kogoś bliskiego w taki sposób
I z proPiSowskiego tvn-u:
tvn24.pl/swiat/sylwester-w-kolonii-relacja-ofiar-ra608505-2596879
No i jeszcze może z faszystowskiej żydorury:
To nie rpa to albo francja albo niemcy.
byłeś ty dalej niż w kościele na swojej wiosce?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów