18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 4 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Paj 2022-10-18, 16:20 18
Republika Prawdziwej Afryki
Zgłoś
KremufkowyPotwor 2022-10-18, 16:27 88
25 lat temu mojego wujka zabili w RPA tylko dla tego że pomylił dzielnice, wjechał do dzielnicy czarnych, wrzucili mu granat do samochodu, gościu miał tam fabrykę butów, dawał pracę tym dzikusom, zatrudniał prawie 300 osób. Po tym wszystkim ciotka z dzieckiem wróciła do Polski i w kilka lat przepiła i przegrała w kasynach cały majątek
Zgłoś
żmij 2022-10-18, 16:37 4
Polecan dokument Grzegorza Paceka "Idź do Luizy"
Zgłoś
KremufkowyPotwor 2022-10-18, 16:44 6
żmij napisał/a:

Polecan dokument Grzegorza Paceka "Idź do Luizy"

Jak byś miał namiary gdzie to obejrzeć to daj znać ja nigdzie nie znalazłem
Zgłoś
p47 2022-10-18, 16:46 30
To nie rpa to albo francja albo niemcy.
Zgłoś
K................m 2022-10-18, 17:08 1
Tyle tego, a wystarczy porządnie cofnąć solidnym pick-up'em aż do przedpokoju/przedsionka/wiatrołapu czy jak to jeszcze tam nazywacie
Zgłoś
UrlichUrwich 2022-10-18, 17:15 6
Ja tak mam u siebie, a póki co na dzielnicy nie ma jeszcze ani jednego czarnego mieszkańca (w sąsiednich też)

KremufkowyPotwor napisał/a:

25 lat temu mojego wujka zabili w RPA tylko dla tego że pomylił dzielnice, wjechał do dzielnicy czarnych, wrzucili mu granat do samochodu, gościu miał tam fabrykę butów, dawał pracę tym dzikusom, zatrudniał prawie 300 osób. Po tym wszystkim ciotka z dzieckiem wróciła do Polski i w kilka lat przepiła i przegrała w kasynach cały majątek

Z jednej strony przedsiębiorca, pracodawca a z drugiej utrzymywał darmozjada. Teraz pewnie my się na nią składamy.
Zgłoś
GeorgeHarvey1 2022-10-18, 17:16 9
KremufkowyPotwor napisał/a:

Jak byś miał namiary gdzie to obejrzeć to daj znać ja nigdzie nie znalazłem

alterkino.net/alterglobalizacja/id-do-luizy/
Zgłoś
t................0 2022-10-18, 17:20 7
p47 napisał/a:

O, następy pierdolący od rzeczy pajac zaprogramowany prawacką propagandą.
Zgłoś
żmij 2022-10-18, 17:28 22
mwaski napisał/a:

No to łapaj, prosto z ultraprawicowego wp.pl:
wiadomosci.wp.pl/niemcy-sylwestrowy-horror-w-kolonii-premier-nadrenii-...
Zgłoś
KremufkowyPotwor 2022-10-18, 17:29 12
UrlichUrwich napisał/a:

Ja tak mam u siebie, a póki co na dzielnicy nie ma jeszcze ani jednego czarnego mieszkańca (w sąsiednich też)
Z jednej strony przedsiębiorca, pracodawca a z drugiej utrzymywał darmozjada. Teraz pewnie my się na nią składamy.

Rodzice mi mówili że ona była ok, tylko po tym wszystkim jej się pojebało w głowie, ciężko oceniać człowieka jak straci kogoś bliskiego w taki sposób
Zgłoś
żmij 2022-10-18, 17:32 10
mwaski napisał/a:

I z proPiSowskiego tvn-u:
tvn24.pl/swiat/sylwester-w-kolonii-relacja-ofiar-ra608505-2596879

mwaski napisał/a:

No i jeszcze może z faszystowskiej żydorury:

Zgłoś
sadol001 2022-10-18, 17:50 3
p47 napisał/a:

byłeś ty dalej niż w kościele na swojej wiosce?
Zgłoś
andrzejrobert75 2022-10-18, 18:07 19
sadol001 napisał/a:

byłeś ty dalej niż w kościele na swojej wiosce?

Tęczowe leginsy uwierają?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem