📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
skoro są czarne to mogły kraść a ten co próbował je zatrzymać to na 100% rasista bo w końcu nie czarny
konradkonradkonrad,
ciekawe czy jak mulat najebie murzynowi albo biały mulatowi to czy to czy jest rasizm czy tylko zwykła bójka?
ciekawe czy jak mulat najebie murzynowi albo biały mulatowi to czy to czy jest rasizm czy tylko zwykła bójka?
Nie wiem dlaczego ale jak zobaczyłem tytuł od razu wiedziałem że coś czarnego będzie w zawartości...a już wiem to mój wrodzony rasizm i statystyka Waszyngton to jedyne miasto gdzie czarni są większością.
Kurwa ja tego nie pojmuję pod koniec filmu leży facet nikt mu nie pomaga a wszyscy interesują się czarnymi z samochodu... jeb twoja mać...
Laski chciały się tylko przejechać mercem ale biały rasista utrudniał jego wina ^^
Facet leży i się dusi, a oni dbają tylko o swój kolor nosz japierdole.
Halman napisał/a:
,
E ten czy inny sposób dzięki Bogu którego nie ma marines byli na miejscu.
To nie żaden biały, tylko jakiś Hindus czy inny Żyd.
A co, mieli go do pionu stawiać? Najpierw trzeba złapać brudnych czarnuchow i zabezpieczyć przed ucieczka, potem można spojrzeć na żyda
Pablo12011987 napisał/a:
Kurwa ja tego nie pojmuję pod koniec filmu leży facet nikt mu nie pomaga a wszyscy interesują się czarnymi z samochodu... jeb twoja mać...
A co, mieli go do pionu stawiać? Najpierw trzeba złapać brudnych czarnuchow i zabezpieczyć przed ucieczka, potem można spojrzeć na żyda
Nie wiem czy było warto umierać
Śmierć Mohammada Anwara, 66-letniego imigranta z Pakistanu, który mieszkał w Wirginii i pracował jako kierowca w Uber Eats, nadeszła w czasie fali porwań samochodów, która rozpoczęła się w zeszłym roku w Dystrykcie Kolumbii i na przedmieściach Maryland. trwa do dziś.
W skrócie
W skrócie
No tak Uber i wszystko jasne.
jaki ja jestem dumny z siebie, że nienawidzę pedałów i czarnuchów to Wy kurwa nie macie pojęcia ...
Nie pisze się z waszyngtonu , piszemy poprawnie z kraju podludzi zapamiętaj
E ten czy inny sposób dzięki Bogu którego nie ma marines byli na miejscu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów