📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Paradoks polega na tym ,że padaczkę ma od braku alkoholu, a nie może się napić, bo ma padaczkę.
Wsadzić w beczkę i na budowie niech robi za zagęszczarkę
Matt napisał/a:
500+
Nic dodać nic ujac....
Serio? Serio? Jakby pobierał 500+ to by się nie trząsł z braku alkoholu.
McQurwa napisał/a:
delirka + parkinson i wiesz że jeszcze żyjesz
To są drgawki, w gwoli ścisłości, które są objawem zespołu abstynencyjnego (odstawienia).
Natomiast delirka, która wzięła nazwę od "delirium tremens", jest również ściśle związana z alkoholizmem, ale to zupełnie coś innego.
Dudy szkockie proszę nie nazywać kobzą, a drgawki przy zespole abstynencyjnym delirką.
Pimp187 napisał/a:
Szkoda człowieka chorego na raka,a nie jebanego obszczymura. Ile on miał lat?40 maks i już się doprowadził do takiego stanu to chuj z nim...
Nie chce mi się argumentować, bo nie bardzo widzę sens. Napisze krótko: pierdolisz i skreślasz człowieka. Skąd wiesz czego w życiu doświadczył, że teraz żyje jak żyje?
loda_szmato napisał/a:
Nie chce mi się argumentować, bo nie bardzo widzę sens. Napisze krótko: pierdolisz i skreślasz człowieka. Skąd wiesz czego w życiu doświadczył, że teraz żyje jak żyje?
Ja wiem czego doświadczył:od najmłodszych lat był jebanym patusem,w wieku 12 lat chlał już piwska, wódę i dlatego w wieku ok. 40 lat trzęsie się jak galareta
Kurwa, na mrozie w koszulce piwo pije. Nic dziwnego, że mu zimno i się trzęsie
"choroba" alkoholowa, w takim stadium najlepiej pomaga na nią ok. 7g ołowiu podane z prędkością ok. 400 m/s
Pimp187 napisał/a:
Ja wiem czego doświadczył:od najmłodszych lat był jebanym patusem,w wieku 12 lat chlał już piwska, wódę i dlatego w wieku ok. 40 lat trzęsie się jak galareta
Nie mierz innych swoją miarą. (Czy tam ojca.)
"W dupie byłeś, gówno widziałeś''. Nie masz pojęcia o życiu i o problemach alkoholizmu. Więc proszę, nie zabieraj głosu w takich sprawach.
Pisałem to już wiele razy wcześniej; "polaczki" bez wiedzy mają tendencje do wypowiadania się i wydawania osądów bez jakiejkolwiek znajomości tematu.
Nie pierdol więc głupot, które łykną jak pelikany "pseudo piętnastoletni sadyści".
Cóż, może kiedyś zmądrzejesz, może nie...
Póki co, chuj Ci w dupę i na drogę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów