📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Paradoks polega na tym ,że padaczkę ma od braku alkoholu, a nie może się napić, bo ma padaczkę.
delirka + parkinson i wiesz że jeszcze żyjesz
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Nic dodać nic ujac....
Serio? Serio? Jakby pobierał 500+ to by się nie trząsł z braku alkoholu.
McQurwa napisał/a:
delirka + parkinson i wiesz że jeszcze żyjesz
To są drgawki, w gwoli ścisłości, które są objawem zespołu abstynencyjnego (odstawienia).
Natomiast delirka, która wzięła nazwę od "delirium tremens", jest również ściśle związana z alkoholizmem, ale to zupełnie coś innego.
Dudy szkockie proszę nie nazywać kobzą, a drgawki przy zespole abstynencyjnym delirką.
Pimp187 napisał/a:
Szkoda człowieka chorego na raka,a nie jebanego obszczymura. Ile on miał lat?40 maks i już się doprowadził do takiego stanu to chuj z nim...
Nie chce mi się argumentować, bo nie bardzo widzę sens. Napisze krótko: pierdolisz i skreślasz człowieka. Skąd wiesz czego w życiu doświadczył, że teraz żyje jak żyje?
loda_szmato napisał/a:
Nie chce mi się argumentować, bo nie bardzo widzę sens. Napisze krótko: pierdolisz i skreślasz człowieka. Skąd wiesz czego w życiu doświadczył, że teraz żyje jak żyje?
Ja wiem czego doświadczył:od najmłodszych lat był jebanym patusem,w wieku 12 lat chlał już piwska, wódę i dlatego w wieku ok. 40 lat trzęsie się jak galareta
Kurwa, na mrozie w koszulce piwo pije. Nic dziwnego, że mu zimno i się trzęsie
"choroba" alkoholowa, w takim stadium najlepiej pomaga na nią ok. 7g ołowiu podane z prędkością ok. 400 m/s
Pimp187 napisał/a:
Ja wiem czego doświadczył:od najmłodszych lat był jebanym patusem,w wieku 12 lat chlał już piwska, wódę i dlatego w wieku ok. 40 lat trzęsie się jak galareta
Nie mierz innych swoją miarą. (Czy tam ojca.)
"W dupie byłeś, gówno widziałeś''. Nie masz pojęcia o życiu i o problemach alkoholizmu. Więc proszę, nie zabieraj głosu w takich sprawach.
Pisałem to już wiele razy wcześniej; "polaczki" bez wiedzy mają tendencje do wypowiadania się i wydawania osądów bez jakiejkolwiek znajomości tematu.
Nie pierdol więc głupot, które łykną jak pelikany "pseudo piętnastoletni sadyści".
Cóż, może kiedyś zmądrzejesz, może nie...
Póki co, chuj Ci w dupę i na drogę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów