18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
luki211 2019-08-09, 10:12 17
Paradoks polega na tym ,że padaczkę ma od braku alkoholu, a nie może się napić, bo ma padaczkę.
Zgłoś
sereja3 2019-08-09, 10:42
@a2711817

Fiedrich Paulus widać coś poruchał jako jeniec wojenny. Synek dobrze się bawi
Zgłoś
McQurwa 2019-08-09, 10:46
delirka + parkinson i wiesz że jeszcze żyjesz

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
Mom and Death 2019-08-09, 10:48 14

Zgłoś
grzesiek_re 2019-08-09, 13:32 6
Wsadzić w beczkę i na budowie niech robi za zagęszczarkę
Zgłoś
Smokw 2019-08-09, 14:17 1
Matt napisał/a:

500+
Nic dodać nic ujac....

Serio? Serio? Jakby pobierał 500+ to by się nie trząsł z braku alkoholu.
Zgłoś
Puczysta 2019-08-09, 14:56 5
McQurwa napisał/a:

delirka + parkinson i wiesz że jeszcze żyjesz

To są drgawki, w gwoli ścisłości, które są objawem zespołu abstynencyjnego (odstawienia).
Natomiast delirka, która wzięła nazwę od "delirium tremens", jest również ściśle związana z alkoholizmem, ale to zupełnie coś innego.

Dudy szkockie proszę nie nazywać kobzą, a drgawki przy zespole abstynencyjnym delirką.
Zgłoś
loda_szmato 2019-08-09, 16:03 4
Pimp187 napisał/a:

Szkoda człowieka chorego na raka,a nie jebanego obszczymura. Ile on miał lat?40 maks i już się doprowadził do takiego stanu to chuj z nim...

Nie chce mi się argumentować, bo nie bardzo widzę sens. Napisze krótko: pierdolisz i skreślasz człowieka. Skąd wiesz czego w życiu doświadczył, że teraz żyje jak żyje?
Zgłoś
P................7 2019-08-09, 16:15 2
loda_szmato napisał/a:

Nie chce mi się argumentować, bo nie bardzo widzę sens. Napisze krótko: pierdolisz i skreślasz człowieka. Skąd wiesz czego w życiu doświadczył, że teraz żyje jak żyje?

Ja wiem czego doświadczył:od najmłodszych lat był jebanym patusem,w wieku 12 lat chlał już piwska, wódę i dlatego w wieku ok. 40 lat trzęsie się jak galareta
Zgłoś
kwas79 2019-08-09, 17:04 2
Kurwa, na mrozie w koszulce piwo pije. Nic dziwnego, że mu zimno i się trzęsie
Zgłoś
MarcinnnW 2019-08-09, 17:06 4
Dać mu sitko z cukrem pudrem i może posypywać pączki
Zgłoś
Nellum 2019-08-09, 18:24
tak powinien kończyć każdy smakosz tego gówna jakim jest alko
Zgłoś
Myxxer 2019-08-09, 18:37
@Mom and Death

kameleon
Zgłoś
Hrabia Drapula 2019-08-09, 19:22
"choroba" alkoholowa, w takim stadium najlepiej pomaga na nią ok. 7g ołowiu podane z prędkością ok. 400 m/s

Zgłoś
loda_szmato 2019-08-09, 22:31 1
Pimp187 napisał/a:

Ja wiem czego doświadczył:od najmłodszych lat był jebanym patusem,w wieku 12 lat chlał już piwska, wódę i dlatego w wieku ok. 40 lat trzęsie się jak galareta

Nie mierz innych swoją miarą. (Czy tam ojca.)

"W dupie byłeś, gówno widziałeś''. Nie masz pojęcia o życiu i o problemach alkoholizmu. Więc proszę, nie zabieraj głosu w takich sprawach.

Pisałem to już wiele razy wcześniej; "polaczki" bez wiedzy mają tendencje do wypowiadania się i wydawania osądów bez jakiejkolwiek znajomości tematu.
Nie pierdol więc głupot, które łykną jak pelikany "pseudo piętnastoletni sadyści".

Cóż, może kiedyś zmądrzejesz, może nie...

Póki co, chuj Ci w dupę i na drogę.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów