📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
I na chuj to żyje?
A potem wiozą jebanego śmierdziucha i lekarz w smrodzie jest zajęty a mógły w tym czasie leczyć kogoś z kogo będzie pożytek.
- "Chory jestem"...
- Kurwa to się lecz!
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
A potem wiozą jebanego śmierdziucha i lekarz w smrodzie jest zajęty a mógły w tym czasie leczyć kogoś z kogo będzie pożytek.
- "Chory jestem"...
- Kurwa to się lecz!
Nie lubię ludzi
Zuczek napisał/a:
Przestaje tyle poc od dzisiaj
PIĆ chyba widac ze juz walniety to chyba padczka alkocholowa jakbym tak mial to bym nawet dzsiaj nie zaczynał haha
Akoholicus Pospopitus - Osobnicy ci przystosowali swe organizmy do ciągłego utrzymywania (w zależności od możliwości) wysokiego stężenia alkoholu,żerują głównie przy skupiskach ludzkich i często udaje im się skutecznie ogłupić przedstawiciela homo sapiens wyłudzając drobne kwoty.Jako stworzenia stojące nisko na drabinie społecznej często są celem ataków nudzącej się młodzieży.Nie mając w miastach łatwego życia tworzą skupiska na prowincji gdzie w ciszy i spokoju oddają się prokreacji oraz uzupełnianiu codziennej dawki płynów zawierających etanol.
Straszne to jest.
Nałóg, choroba, wybór, ale jednak straszne.
Nałóg, choroba, wybór, ale jednak straszne.
Alkoholizm to nie jest żadna choroba.
-Ernest Hemingway
loda_szmato napisał/a:
Szkoda człowieka.
Szkoda człowieka chorego na raka,a nie jebanego obszczymura. Ile on miał lat?40 maks i już się doprowadził do takiego stanu to chuj z nim...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów