📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Strach na domówce się teraz zabawić, bo "koledzy" mogą wrzucić do neta filmik żeby zyskać 5min sławy, a nam być może rozjebać najbliższe lata
mareczex093 napisał/a:
Jebane ćpuny. Tfu
Szegerege12 napisał/a:
Pierdolone ćpuny.
Kurwa nje chcesz to nie pij i tyle
Więc przestałem celować w nią flarą...
Praxis napisał/a:
Strach na domówce się teraz zabawić, bo "koledzy" mogą wrzucić do neta filmik żeby zyskać 5min sławy, a nam być może rozjebać najbliższe lata
No zabawa w chuj, jeszcze jakby się posrał i poszczał to w ogóle impreza życia
tak dalej nie obracajcie go na bok, może sie udusi
Joker0607 napisał/a:
Według mnie koledzy się nie popisali, zamiast nagrywać mogli pomóc się chłopu obrócić, żeby musiał się dławić swoimi rzygami, idź w chuja z takimi "przyjaciółmi"...
Na końcu ktoś idzie pomóc
Jebane ćpuny, jakieś trawy jarają i M biorą. Nic nie poprawia złego nastroju w mroczny deszczowy wieczór jak kojący zastrzyk heroiny.
Coffey napisał/a:
Brodziata cipa. Weż takiego frajera wpuść na chatę.
Brodziata cipa bo co, najebał się i zrzygał przy chlaniu? Łojezu pewnie jesteś jednym z tych dresików/agresorów co koledze morde spierze jak się na stary dywanik mamusi zrzyga przy imprezie. Cipą jest osoba która się wstydzi nakurwić do nieprzytomności i obrzygać jak przystało Polakowi chlejusowi
Pozdrawiam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów