Kilka minut tego odcinka Polimatów wystarczy, aby już nigdy nie przejść obojętnie obok polskiego godła i flagi.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O i z takimi programami współpracujcie ,a nie z chłamem typu tosiewytnie. Macie moje błogosławieństwo.
@2xup popieram. dobrze, że chociaż da się zignorować tematy tamtych debili
Krata browaru dla Polimaty.pl Kolejny ciekawy odcinek.
Taki mamy suwerenny kraj, że eurokołchoz dyktuje nam jakie mamy mieć prawo...
To może teraz kim na prawdę był legendardy Popiel (ten, co go myszy zjadły)?
"Jak grom uderzy w chwale i pożodze rozszarpie wszystko na swojej drodze za wszystkie krzywdy w twe imie Boże BIAŁY ORZEŁ LECI BIAŁY ORZEŁ"
chuje muje dzikie węże, orzeł to orzeł i nic kurwa więcej
Ignoruj Polimaty~~, jak będę chciał Was pooglądać to mam od tego YT
Ignoruj Polimaty~~, jak będę chciał Was pooglądać to mam od tego YT
Jestem dumny z bycia Polakiem ! Wielki szacunek i pokłon dla naszych braci ,którzy ginęli za wolność naszego narodu !! A gdy patrzy się na tuska ,który złamał podstawowe prawo konstytucji aż pięść się zaciska ... Marzę o wolnej i niepodległej POLSCE !
Takie coś mogę oglądać nawet na Sadolu. Jebać niekrytych krytyków i pedałów jak ten kostek. Polimaty to zdecydowanie najlepszy program internetowy, w dodatku tworzony przez niewkurwiającego, a nawet więcej - sympatycznego - gościa.
Nie żebym się czepiał, ale czemu flaga którą użyło Polimaty jest Biało-Czerwona...? O ile wiem to nasza flaga jest nawet zgodnie z tą post-PRLowską konstytucją bardziej biało-karmazynowa. Czerwień to naleciałość to zarazie komunistycznej która nas niszczy/niszczyła, karmazyn to kolor królewski.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów