takie wyprawy krzyżowe
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Bundeswehra to akurat powinna nosić takie naszywki też u siebie...
forza nostra legge
Taka zajebista jakość fotki, że równie dobrze może tam mieć kozę ruchającą barana.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
No niestety nie mam sprzętu jak z filmów z lat 90tych ("mam zdjęcie paronamy Los Angeles, ej coś tu jest, tu powiększ, jeszcze, jeszcze, załóż filtr, tu przybliż, wyostrz, o widzisz tam na 20 tym piętrze podejrzany wali konia" ) tylko ctrl+scroll, ale zarys się jako tako zgadza...
naszywka zajebista
Takie rzeczy, a armia kazała oficjalnie usuwać wersety szatana z celowników trijicona, a i sam trijicon się wycofał ze swoich biblijnych wstawek pod presją żydowskiego lobby.
en.wikipedia.org/wiki/Trijicon_biblical_verses_controversy
en.wikipedia.org/wiki/Trijicon_biblical_verses_controversy
Mam taką naszywkę na kurtce. Kosztuje 30 zł w sklepie dla aesgejów.
-Ernest Hemingway
Mam taką naszywkę na kurtce. Kosztuje 30 zł w sklepie dla aesgejów.
Sam siebie zaorałeś, jak zawsze tyle ze dwukrotnie. Nie dość że przyznałeś się że jesteś aesgejem to jeszcze pocisnąłeś siebie od aesgeja. Takie rzeczy tylko w Izraelu.
nowynick napisał/a:
No niestety nie mam sprzętu jak z filmów z lat 90tych ("mam zdjęcie paronamy Los Angeles, ej coś tu jest, tu powiększ, jeszcze, jeszcze, załóż filtr, tu przybliż, wyostrz, o widzisz tam na 20 tym piętrze podejrzany wali konia" ) tylko ctrl+scroll, ale zarys się jako tako zgadza...
od czego mamy CSI
Piotru70 napisał/a:
Sam siebie zaorałeś, jak zawsze tyle ze dwukrotnie. Nie dość że przyznałeś się że jesteś aesgejem to jeszcze pocisnąłeś siebie od aesgeja. Takie rzeczy tylko w Izraelu.
Widzę że jest nowy członek klubu idiotow poligona, dalita i Janlew
Nie wiem czy jest czego gratulować.
Widzę że jest nowy członek klubu idiotow poligona, dalita i Janlew
Nie wiem czy jest czego gratulować.
A ja widzę ze większość ludzi to debile bo uważają Ciebie za debila. Ciesz się że jesteś w mniejszości, przynajmniej jesteś ponad naszym zasięgiem intelektu i nie zagraża ci pośmiewisko. A teraz won do synagogi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów