Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ciekawe jakie pizdy lubią tego typu filmiki i stawiają piwa? nie dość że świat się już prawie całkowicie popierdolił przez takich debili to jeszcze to całe gówno zaczyna opanowywać sadistic.pl ...
Portal ma sadyzm wpisany w nazwę, a filmik jest sadystyczny, jakby nie patrzeć.
Postawienie piwa za zjeba szczającego na śpiącego biedaka czy znęcającego się nad dzieckiem, albo psem nie znaczy, że się tych przyjebów popiera i na ich miejscu postąpiło podobnie, albo będąc obok klaskało i patrzyło z podziwem.
Wiadomo, że tępa "gimbaza"uderza na takie portale jak ten, bo jest złakniona cycków i bezsensownej przemocy i widoku cierpienia, ale oni z tego wyrosną - przynajmniej większość.
Bardziej niepokoi akceptacja społeczna dla dresiarskiego buractwa i szpanerstwa. Gdyby akcje takie jak gościa z filmiku wyżej były z miejsca piętnowane i uznawane za frajerskie/ lamerskie -bo tym przecież są!- to nie byłoby lania na bezdomnych i chwalenia się tym w necie...
moja laska jest mocna w gebie jesli wiecie o co chodzi heheh
wiemy że jest dobra,ja bym powiedział że najlepsza,jeśli wiesz o co chodzi heheh
ciekawe jakie pizdy lubią tego typu filmiki i stawiają piwa? nie dość że świat się już prawie całkowicie popierdolił przez takich debili to jeszcze to całe gówno zaczyna opanowywać sadistic.pl ...
Wybacz ale ja dałem piwo za to że ktoś dał tu ten filmik . Dałem za materiał a nie za jego treść. Przynajmniej tyle że większości userom to na szczęście nie imponuje...
Pokazuje on jak bardzo człowiek potrafi być nieludzkim, rozumiem pobić typka jakiegoś, ukraść coś ze sklepu, ale nasikać na bezdomnego to jest prawdziwe skurwysyństwo ...
Mialem wtedy z 8-9 lat i z 2 kolegami szwedalismy sie po osiedlu. Pod smietnikiem zaczelismy zaczepiac wlasnie takiego bezdomnego szperacza, ktory szukal cos w kontenerach. Po chwili facet sie poplakal i powiedzial nam, ze jest bezdomnym od 3 miesiecy, dlatego, ze zona pewnego dnia zmeinila zamki i znalazla sobie kochanka, a jego rzeczy wywalila przed drzwi.
Do tego facet powiedzial, ze uczyl na uniwersytecie, mial stopien doktora.
Pamietam jego twarz, pomimo, ze minelo juz ponad 14 lat.
Tak apropo tego, ze nigdy nie wiadomo, gdzie nas zycie poprowadzi...
Mialem wtedy z 8-9 lat i z 2 kolegami szwedalismy sie po osiedlu. Pod smietnikiem zaczelismy zaczepiac wlasnie takiego bezdomnego szperacza, ktory szukal cos w kontenerach. Po chwili facet sie poplakal i powiedzial nam, ze jest bezdomnym od 3 miesiecy, dlatego, ze zona pewnego dnia zmeinila zamki i znalazla sobie kochanka, a jego rzeczy wywalila przed drzwi.
Do tego facet powiedzial, ze uczyl na uniwersytecie, mial stopien doktora.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów