Emerytowany sarenNie wiadomo dlaczego facet śpi na ulicy, jakie miał życie i co w nim osiągnął zanim się stoczył. Może to przez traumę po śmierci żony i dzieci, a może został oszukany przez naciągaczy i np stracił mieszkanie. Nie musi od razu być pijakiem, złodziejem i obibokiem.
Gdybym takie coś zobaczył to bym cwaniakiem jebnął o chodnik. Podejrzewam, że część z Was też by czarnuchowi nie popuściła (ta część mocna nie tylko w gębie ).
Uważa się wszarz za lepszego, bo miał dzianych starych, którzy mu kupili te zajebiste dresiarskie trykoty. Różnie się człowiekowi może w życiu ułożyć, a pogarda wobec bezdomnego, którego przecież się pierwszy raz na oczy widzi jest szczytem skurwysyństwa.
Nie wiadomo dlaczego facet śpi na ulicy, jakie miał życie i co w nim osiągnął zanim się stoczył. Może to przez traumę po śmierci żony i dzieci, a może został oszukany przez naciągaczy i np stracił mieszkanie. Nie musi od razu być pijakiem, złodziejem i obibokiem.
Gdybym takie coś zobaczył to bym cwaniakiem jebnął o chodnik. Podejrzewam, że część z Was też by czarnuchowi nie popuściła (ta część mocna nie tylko w gębie ).
Ja jestem tylko mocny w gębie Ale bym go okrzyczał zza rogu albo wysłał maila z pogróżkami
Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.______________
Ślepota żywi świata szaleństwaKrusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
moja laska jest mocna w gebie jesli wiecie o co chodzi heheh
Piwa: 56/5
wszystko jasne. dowcipnis sie znalazl.
tak apropo, nie masz laski
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów