18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
j................e 2013-03-19, 12:50 1
@jabolmax

Jak idziesz do sklepu to też płacisz za produkt wiele razy. Już nie sraj żarem.
Zgłoś
defcon1 2013-03-19, 13:15
To było ustawione czy serio?
Zgłoś
C................n 2013-03-19, 13:18
Kazika zatrzymało ABW? Ciekawe za co? Ale gość miał ciekawe kawałki, które do tej pory są na czasie... nie zeszmacił się jak np. Lady Pank
Zgłoś
lofix1 2013-03-19, 13:20 3
BongMan napisał/a:

Lubiłem Kazika dopóki nie zaczął szczekać na ludzi, którzy ściągają muzę z neta. Gość ma dom na Teneryfie i hajsu jak lodu, a pazerny...

jak nauczysz się opowiadać kawały tak zajebiście jak Kazik śpiewa to też sobie kupisz dom na teneryfie...

do autora: szpanujesz brakiem szacunku jak świński gimbus...
Zgłoś
Morghar 2013-03-19, 13:23 1
"Jakiś Kazik" O w dupe, gdzie Ty się chowałeś dzieciaku o,0
Zgłoś
G................n 2013-03-19, 13:31 2
kazik to cwel i stara pizda
Zgłoś
sc33 2013-03-19, 13:41 2
Ci co tu hejtuja Kazika to puste skurwysyny nie wiedzace o czym spiewa! I 4 chuje wam w zarcie za to!

"Nie mamy czystych butów chodzimy z brudną gębą, nie jesteśmy cool więc się głupia dziwko pierdol"
Zgłoś
qwachu 2013-03-19, 13:42
@2up: Napisał to gość z nickiem gościa który śpiewał piosenkę o kupie i chodzi w cwelastych spodenkach z cwelastym fryzem...
Zgłoś
Nashi 2013-03-19, 14:05 7
Instrukcja obsługi Internetu:
1. Nie karmić troli
Zgłoś
pit@ 2013-03-19, 14:08 3
A czy wolno nie lubić Kazika i jego muzyki?
Zgłoś
Saute 2013-03-19, 14:10
@pit@ - Nie.

KaziMISTRZ.

@pit@ - Nie.

KaziMISTRZ.
Zgłoś
R................g 2013-03-19, 14:27
jabolmax napisał/a:

słuchaj każdy z nas sprzedaje swój wolny czas swoim pracodawcom ale tylko artyści chcą by płacić im za produkt wiele razy

Pierdolisz waćpan. To w takim razie ma to wyglądać według Ciebie tak - Kazik wymyśla utwory co zajmuje mu powiedzmy w sumie jakieś 100 godzin, następnie nagrywa te utwory co zajmuje kolejne 100 godzin, następnie człowiek ze studia mixuje i masteruje mu te utwory co zajmuje hm na oko no kurwa nie wiem, pewnie jakieś 100 godzin. Teraz płyta trafia do wytwórni, która wydaje jeden egzemplarz, sprzedaje go za 20zł jednemu gościowi, który wpuszcza go do sieci. I wszystko jest OK, no bo dlaczego artyści mają dostawać wielokrotnie kasę za jeden produkt?
Zgłoś
Gorgor 2013-03-19, 14:46
boroborewicz napisał/a:

to nie jest "jakiś Kazik"
to jest Pan Kazimierz, ja się na jego muzyce wychowałem a Ty go nazywasz "jakiś Kazik"?
podpadłeś

To musisz być niewychowany.
Zgłoś
raf-ret 2013-03-19, 14:58
A kapela gra dalej
Zgłoś
o................9 2013-03-19, 15:29
Pozdrowienia dla hejterów
Nie znam Kazika i mam wyjebane na niego.
Napinajcie się dalej
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów