📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
Ale by były jajca gdyby naprawdę go zatrzymali a ci klaszczą i się cieszą
Nie podoba się to nie komentuj i przewijaj dalej. Kurwa, po co hejtować wszystko i spinać się?
Jak nie masz czegoś ciekawego/mądrego/konkretnego do powiedzenia to się nie odzywaj.
Kazika słucham od długiego czasu, nie mam mu nic do zarzucenia.
Jak nie masz czegoś ciekawego/mądrego/konkretnego do powiedzenia to się nie odzywaj.
Kazika słucham od długiego czasu, nie mam mu nic do zarzucenia.
Brak szacunku dla idola ostatniego myślącego pokolenia w tym kraju to już czysta przesada. Pieniądze z płyt należą się artystą jak zwykłym ludziom pieniądze za ich ciężką prace, a to że ludzi nie stać aby kupować sobie oryginały w tym zajebanym przez złodziei kraju to już inna bajka. Jak ciebie okradają to lejesz w papę, a jak Gość broni się przed tym to jest wielka afera jak on śmie. Odpierdolić się od Pana Kazika i posłuchajcie sobie Weekendu jak wam Kazik nie pasuje ! Sio bezmuzgi
w rzeczy samej... pozdro
ale pamiętaj że celownik ma końcówkę "om" a nie "ą"
należą się artystą ???
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów