📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wyznawcy malarza: Jesteśmy narodem wybranym!
Ofiary malarza: Jesteśmy narodem wybranym!
Sklejasz akcje?
Sklejasz akcje?
NewK napisał/a:
Przez malarza do tego, by ginąć dla łechtania ego tego bandyty.
NewK napisał/a:
To masz w Biblii - nie dopisałeś, że przez boga (wielki elektron czy innego potwora spaghetti).
To tak jak z krzesłem i krzesłem elektrycznym - coś ci świta, ale nie rozumiesz.
Tzn. nie sklejasz.
NewK napisał/a:
Sklejasz akcje?
No zgadnij na czym się Adolf wzorował ideologicznie .... I skąd wzią te bajki o narodzie wybranym i nadludziach.
NewK napisał/a:
Sklejasz akcje?
Naród wybrany:
SkoPio1 napisał/a:
Przez malarza do tego, by ginąć dla łechtania ego tego bandyty.
To masz w Biblii - nie dopisałeś, że przez boga (wielki elektron czy innego potwora spaghetti).
To tak jak z krzesłem i krzesłem elektrycznym - coś ci świta, ale nie rozumiesz.
Tzn. nie sklejasz.
Zapomniałeś o trzecim narodzie do kompletu": "Polska Mesjaszem narodów". z Jezusem koronowanym przez Sejm.
Brawo, więcej takich akcji to za parę lat będzie już nożna legalnie strzelać na ulicy do ścierwa pejsato-szmatogłowego, bo to jeden chuj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów