18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
NewK 2024-05-14, 23:05 1
Wyznawcy malarza: Jesteśmy narodem wybranym!
Ofiary malarza: Jesteśmy narodem wybranym!
Sklejasz akcje?
Zgłoś
SkoPio1 2024-05-14, 23:10 1
NewK napisał/a:

Przez malarza do tego, by ginąć dla łechtania ego tego bandyty.

NewK napisał/a:

To masz w Biblii - nie dopisałeś, że przez boga (wielki elektron czy innego potwora spaghetti).

To tak jak z krzesłem i krzesłem elektrycznym - coś ci świta, ale nie rozumiesz.
Tzn. nie sklejasz.
Zgłoś
silwerbalk 2024-05-14, 23:12 2
NewK napisał/a:

Sklejasz akcje?

No zgadnij na czym się Adolf wzorował ideologicznie .... I skąd wzią te bajki o narodzie wybranym i nadludziach.
Zgłoś
smc 2024-05-14, 23:13 5
NewK napisał/a:

Sklejasz akcje?

Naród wybrany:

Zgłoś
htp 2024-05-15, 10:34 1
SkoPio1 napisał/a:

Przez malarza do tego, by ginąć dla łechtania ego tego bandyty.
To masz w Biblii - nie dopisałeś, że przez boga (wielki elektron czy innego potwora spaghetti).
To tak jak z krzesłem i krzesłem elektrycznym - coś ci świta, ale nie rozumiesz.
Tzn. nie sklejasz.

Zapomniałeś o trzecim narodzie do kompletu": "Polska Mesjaszem narodów". z Jezusem koronowanym przez Sejm.
Zgłoś
Verdi 2024-05-15, 10:51 4
Brawo, więcej takich akcji to za parę lat będzie już nożna legalnie strzelać na ulicy do ścierwa pejsato-szmatogłowego, bo to jeden chuj
Zgłoś
davidian 2024-05-15, 14:10
Fajne mają progi zwalniające w tym Maroku.
Zgłoś
DużyKutas 2024-05-15, 18:43 1
Rozjechał muslimów, same plusy.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów