Po prostu mowi jak jest
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
O tym, że zginęło 150 osób trąbiły wszystkie media cały czas, a to pewnie któraś wiadomość na tej stronie z kolei.
Chodzi o to, żeby uspokoić Polaków których rodzina / znajomi lecieli w tym czasie samolotem na tej trasie.
Najpierw myśl, potem hejtuj.
Chodzi o to, żeby uspokoić Polaków których rodzina / znajomi lecieli w tym czasie samolotem na tej trasie.
Najpierw myśl, potem hejtuj.
Co to za debil??
To jest analfabeta. Będzie tutaj komentarze uprawiał jak się wysłowić nie potrafi poprawnie. Czepia się wybiórczo jakiegoś artykułu.
Ale naszych sadoli łatwo zmanipulować. Koleś przytacza jakiegoś dziesiątego niusa z tej katastrofy, a większość się podnieca, że jakie to polskie media głupie. A jedynymi durniami są te pelikany, które w to uwierzyły. Nikt nie zauważył, że kolo mówi 'dobranoc'? Samolot spadł rano. Taaak, na pewno to pierwszy i jedyny artykuł o tej tragedii... .
Toż to Dem, ironia się tak sypie z tego filmiku, że mi biurko zasypało i ledwo klawiaturę odkopałem, żeby naskrobać komentarz a wy pierdolicie jak on hejtuje media itd.. A jego komiksy pewnie przeglądaliście z "pałką w ręku" jakie to one są śmieszne i pomysłowe.
Chyba pomyliły mu się terminy "paragraf" i "akapit". Mniejsza o to, to nie przypadłość portalu gazeta.pl, to czystej wody polactwo. Skurwiały narodek zdrajców i kolaborantów zawsze będzie wywyższał martyrologię "swoich" i zaniedbywał śmierć "obcych". Można dość łatwo, nawet mieszkając w polsce się z tego kurwidołka wyrwać. Należy zaprzestać rozmów z polaczkami i czytania polaczkowych gazet i portali. W dobie internetu jest to niesłychanie łatwe. Nawet słaba znajomość języków obcych wśród polactwa nie powinna być przeszkodą, wszak tłumacz google przełoży wam każdą treść na narzecze wam zrozumiałe.
Fajna ta co przechodziła
Darex napisał/a:
Taki mądry a adblocka nie używa
pewnie dlatego że każdy mądry adblocka nie używa
tak mnie on tym swoim tone wypowiedzi wkurwia, ze to niepojęte, nie wiem kogo to jara
w POlsce 15 osób dziennie ginie na drogach, w 10 dni daje to właśnie taką sumę 150 zgonów. A media milczo, nikt sie tym nie interesuje.
jakie słuchawki takie media. wyczepiste
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów