Aaa jeszcze jedno. Ciekawe czy miałbyś tyle do gadania, w momencie gdyby ktoś z Twoich bliskich leciał tym samolotem?
Analizując to co nagrałeś stwierdzam, że jesteś głupi, grasz w gry, nie mieszkasz w PL i nie masz znajomych.
Gdybym był Adminem to bym Cie zbanował dla dobra innych. Zakładam, że jesteś wstanie SŁUCHAĆ Youtube, podłączajac głośnik bezpośrednio pod kabel od internetu.
Halo moment chwila... zmusiłeś mnie do zarejstrowania. Głownie z tego powodu, iż nie wiem czy nie masz co robić w domu (kobieta idzie sama spać a Ty pierdolisz farmazony). Znalazłeś temat na jakiś durny film o Polskich mediach? Ahhh no tak masz temat na film. Nie wiem.. Kpisz sobie czy jak? Chcesz być śmieszny? Co wnosisz do internetu? Czujesz sie jak Currie-Skłodkowsa odkrywszy Rad? Przykro, że to mówię ale mimo, że nie znałem ludzi lecących tym samolotem podejrzewam, że mieliby dużo wiecej do powiedzenia niż Ty i Twój niepotrzebny "Chuj wie co". Idz do spowiedzi albo gdzie kolwiek.
Aaa jeszcze jedno. Ciekawe czy miałbyś tyle do gadania, w momencie gdyby ktoś z Twoich bliskich leciał tym samolotem?
Analizując to co nagrałeś stwierdzam, że jesteś głupi, grasz w gry, nie mieszkasz w PL i nie masz znajomych.
Gdybym był Adminem to bym Cie zbanował dla dobra innych. Zakładam, że jesteś wstanie SŁUCHAĆ Youtube, podłączajac głośnik bezpośrednio pod kabel od internetu.
ŁOKURWA LUDZIE PATRZCIE! w jakiej ukrainie tyś całe życie panie mieszkał ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów