Jego monolog rozpierdziela
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
@Up dzięki za zwrócenie uwagi, ale niestety nie mogę edytować, kurwa taka wtopa z taką postacia ;/
@up a weź się nie przejmuj, jednej literki brakuje i wielka afera. W dupę jebani strażnicy języka polskiego.
jeszcze jedną literówkę tu widzę, jakie rozpierdziela? Rozpierdala Klasa, nie to co to nasze obecne, osmarkane pokolenie pożal się aktorów
Cholera jak się ogląda Nowickiego w 'telewizji rozrywkowej' ma się wrażenie, że to taki stary przemądrzały satyr i efekciarz, a na jakiejś kameralnej sali to bardzo rozsądnie brzmiący, inteligentny człowiek z klasą.
Ciekawe jaki jest w rzeczywistości...
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Ciekawe jaki jest w rzeczywistości...
Kurwa tytuł ma szesnaście liter i pierdolnąć literówkę
NoDzicki. NoDzięki? Nie no, Nowicki ma szacun na starcie. Łykaj gówno za profanację. Nie można tak się pomylić. Nie można. U mnie ma większy szacunek niż Kondrat. Nowicki może uczyć tego no... co tam pierdolił, że co ty wiesz o zabijaniu. No nie przypomnę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów