Graficiarze postanowili uczcić pamięć najsłynniejszego kibica Cracovii:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Wspaniały przykład sztuki, kultury wiodącej w Europie cywilizacji potomków wielkich Lechitów
Polska ostatni bastion obrońców ludzkości przed złem i zepsuciem upadłego Zachodu.
Jeszcze kilkaset lat i polski dzikus smarujący po murach dogoni kunsztem neandertalskich artystów z jaskiń
-Ernest Hemingway
Polska ostatni bastion obrońców ludzkości przed złem i zepsuciem upadłego Zachodu.
Jeszcze kilkaset lat i polski dzikus smarujący po murach dogoni kunsztem neandertalskich artystów z jaskiń
JAK POBIERAĆ FILMIKI Z NASZEJ STRONY
Wygląda jak zatroskane słoneczko z Teletubisiów 50 lat później....
Może im chodziło o Pijusa 15-ego
No to, kurwa, uczcili jego pamięć... tworząc pieprzoną karykaturę! Aż się kanapką prawie udławiłem ze śmiechu
Abraxus napisał/a:
Wspaniały przykład sztuki, kultury wiodącej w Europie cywilizacji potomków wielkich Lechitów
Oj, wielki panicz, Jakubowicz się odezwał, a masz gudłaju! prawdą w oczy! en.wikipedia.org/wiki/Hasbara
Kurwa pejsaci kibice ze srakowa polecieli grubo
chyba ktoś lubi walić sobie konia pod takimi tematami,
dobra sadol rozumiem, zboków nie brakuje
ale na wykopie, katolibanie, żydoksiążce
chyba ktoś lubi walić sobie konia pod takimi tematami,
dobra sadol rozumiem, zboków nie brakuje
ale na wykopie, katolibanie, żydoksiążce
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów