Mało znanym faktem z życia Karola Wojtyły było zamiłowanie do zapasów. Często uprawiał je z Prymasem Wyszyńskim. Górale postanowili to uczcić stawiając mu pomnik.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wyglada jakby walczyli.
mnie to wyglada jakby ten po prawej wypil za duzo a ten z lewej probowal go pozbierac
@up
Tutajk nawet moderatorzy są pojebani XD
Tutajk nawet moderatorzy są pojebani XD
Widać poziom twórców tego obrazka... Dziwisz zamiast Wyszyńskiego i "agencja gazeta" i wszystko jasne.
Nie jestem "KATOLEM", kościół od środka widziałem ostatni raz jakies 10 lat temu na bieżmowaniu. Ale wkurwia mnie jak ktoś dopierdala się NASZEGO Papieża. Bądź co bądź to był Papież ale jednocześnie człowiek! Przypieprzanie się o pedofilie, kur... macie dowody? To, że znajdą się wśród księży kretyni nie znaczy, że wszyscy są. To samo z policją. Są policjanci wporzadku ale sa też tzw. psy. W każdej "grupie społecznej" są czarne owce. Nauczyciele molestujący uczniów, księża ministrantów itp, itd, etc.
heheh... co się stało z moim sadolem?! Kiedyś to wszyscy boki zrywali z papaja i jakoś nawet to można było podciągnąć pod czarny humor. A teraz? Kurwa, jedno wielkie katolicko-prawicowskie forum, na którym wrzuty źle zaparkowanego samochodu z podpisem "Jak tak można?!" dostają po 300 piw, a filmik z egzaminatorem, który odmówił pomocy jakiemuś kolesiowi na drodze ma najlepszy komentarz o treści "jak może być taka znieczulica?!". Pomijam już, że wystarczy napisać, że Polandia jest najlepsiejsza i wszystko to wina Tuska, że pół Polszczy pyry z gunwem wpierdala, żeby dostać 150piw.
Chuj wam w dupę, pójdę pod prąd i nazwę waszego papaja jednym z najgorszych papieży XX wieku, ponieważ pedofilów krył, banku nie zreformował i miał absolutnie wyjebane na to, że KK potrzebuje modernizacji. Gorszym od niego jest chyba tylko ten zjeb Pius co dawał paszporty nazistom. JP2 nie szanuję, gardzę nim i pluję ile razy jestem we Wro na rondzie imienia tego konspiratora siatki pedofilskiej. Wy też polaczki zrobiliście sobie złotego cielca i zamiast do Boga to modlicie się do niego. Ale wydaje mi się, że za swoje grzechy Kremówa smaży się teraz w piekle. Na koniec jeszcze wspomnę, że on sam ciągle powtarzał, że NIE ŻYCZY sobie pomników, ale wy jak zwykle wszystko spierdoliliście i mamy teraz parę tysięcy pomników, nazw ulic i rond na cześć tego pajaca.
@leegoldman Co, mamusia z tatusiem nauczyli ciebie miłości do papaja? Jak to leciało...
@tomek1491
masz, posłuchaj, może się czegoś dowiesz:
Chuj wam w dupę, pójdę pod prąd i nazwę waszego papaja jednym z najgorszych papieży XX wieku, ponieważ pedofilów krył, banku nie zreformował i miał absolutnie wyjebane na to, że KK potrzebuje modernizacji. Gorszym od niego jest chyba tylko ten zjeb Pius co dawał paszporty nazistom. JP2 nie szanuję, gardzę nim i pluję ile razy jestem we Wro na rondzie imienia tego konspiratora siatki pedofilskiej. Wy też polaczki zrobiliście sobie złotego cielca i zamiast do Boga to modlicie się do niego. Ale wydaje mi się, że za swoje grzechy Kremówa smaży się teraz w piekle. Na koniec jeszcze wspomnę, że on sam ciągle powtarzał, że NIE ŻYCZY sobie pomników, ale wy jak zwykle wszystko spierdoliliście i mamy teraz parę tysięcy pomników, nazw ulic i rond na cześć tego pajaca.
@leegoldman Co, mamusia z tatusiem nauczyli ciebie miłości do papaja? Jak to leciało...
@tomek1491
masz, posłuchaj, może się czegoś dowiesz:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów