📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
niech przełknie wreszcie te spermę, bo go zrozumieć nie idzie
Zostaną po nas tylko podarte fotografie...
Vexille napisał/a:
Co to kurwa jest? Czy ten kawałek gówna wg wie o czym mówi? A co on osiągnął?
A co to kurwa ma do rzeczy czy coś osiągnął czy nie ? Mówi co wie, a jeśli dodatkowo wie co mówi to nie za dobrze to swiadczy o Carolu ...
czy to oznacza ze nie mozna mu wytykac brudow ogarnij pizde katalicki gimbusie
A ile kurwa Hitler osiagnal ?
czy to oznacza ze nie mozna mu wytykac brudow ogarnij pizde katalicki gimbusie
Każdy ma w swoim życiorysie plusy i minusy. Ważne żeby plusów było więcej i były bardziej znaczące. Kto jest bez grzechu nich pierwszy rzuci kamieniem.
@tentypluk ważne żeby plusów było więcej? Aha, czyli jeżeli jestem ogólnie OK, ale zabije jedną osobę, to znaczy że nic się nie stało, bo ilość tych "dobrych" rzeczy jest większa niż złych? Zajebiste rozumowanie..
Nie ma ludzi tylko dobrych, lub tylko złych. Nie ma prostych odpowiedzi. Ale fanatyków to nie interesuje, ważne że więcej robi dobrego
Nie ma ludzi tylko dobrych, lub tylko złych. Nie ma prostych odpowiedzi. Ale fanatyków to nie interesuje, ważne że więcej robi dobrego
Nie wiem, sprawy kościoła mnie nie interesują ale kurwa troche szacunku co? Nie ma jak być cwanym i wytykać coś osobie, która osiągnęła bardzo dużo, był nie oszukujmy się ważną osobą na świecie, pomagał, wspierał innych, sam dużo stracił, generalnie się starał i znajdzie sie kurwa jakiś pajac który rozkopie wszystko by znaleźć kilka (gdzie nie każda jest zgodna z prawdą) infomacji. Pomijam fakt, że gość który pierdoli od rzeczy w tym filmiku nie dorasta Karolowi Wojtyle do pięt. Największe bydło to jednak człowiek i nikt mi nie wmówi, że jest inaczej.
Najłatwiej oskarżać nieżyjących.
Problem Polaków - sami kurwa sramy na swoich. W każdej dziedzinie - a to, że Lewandowski pizda bo w BVB nie strzelił, a to kurwa Kopernik był kobietą, a to kurwa Wałęsa był w SB - kurwa, pojebany kraj. Nikt kurwa nie jest idealny ale JPII to chyba jeden z niewielu Polaków za których nie musimy się wstydzić za naszymi granicami.
bla bla bla już się bezmózgi rzucają w komentach.
Jak gościu mówi o czymś publicznie i nie boi się przyznać że są to fakty to coś w tym jest. Inaczej ktokolwiek mógł by rzucić jeden kontrargument i cały jego monolog został by obalony.
Więc przestańcie być ignorantami i otwórzcie łby na inne możliwości. Typowe zachowanie religijne. Zabić zbesztać bo ktoś mówi że jest inaczej; zero myślenia.
A jak wam tak naprawdę zależy na obronie waszych ideałów to dowiedzcie się sami z pewnych źródeł jaka jest prawda i złóżcie na typa skargę
Jak gościu mówi o czymś publicznie i nie boi się przyznać że są to fakty to coś w tym jest. Inaczej ktokolwiek mógł by rzucić jeden kontrargument i cały jego monolog został by obalony.
Więc przestańcie być ignorantami i otwórzcie łby na inne możliwości. Typowe zachowanie religijne. Zabić zbesztać bo ktoś mówi że jest inaczej; zero myślenia.
A jak wam tak naprawdę zależy na obronie waszych ideałów to dowiedzcie się sami z pewnych źródeł jaka jest prawda i złóżcie na typa skargę
"Jan Paweł II na miano autorytetu po prostu nie zasługuje..."
na dzień dobry myślę sobie "O KURWA", jak nie on to kto? Palikot, który udostępnił to video na YT?
"i te wzorce, które on głosił, te wartości, które przekazywał są dla życia publicznego, pod wieloma względami szkodliwe"
co ten człowiek pierdoli?
specem od kościoła katolickiego i religii nie jestem, ale wydaje mi się, że kościół ma swoją jakąś politykę (odnośnie ukrywania pedofilii, aborcji i eutanazji itd) i papież nie może się z nią nie zgadzać. JP2 był twarzą tego kościoła, przyciągał miliony ludzi na całym świecie, kurwewsko mocno walczył o pokój, działał w kierunku pojednania różnych religii, nie bał się dyskutować o wierze.
"papieżem PISu"
kurwa kim jest ten pajac z mikrofonem?
Moim zdaniem był to jeden z największych Polaków, wielki autorytet i osoba, którą darzyłem szacunkiem- mimo iż nie jestem specjalnie religijny i nie miałem przyjemności poznania go (a nawet zobaczenia na żywo).
na dzień dobry myślę sobie "O KURWA", jak nie on to kto? Palikot, który udostępnił to video na YT?
"i te wzorce, które on głosił, te wartości, które przekazywał są dla życia publicznego, pod wieloma względami szkodliwe"
co ten człowiek pierdoli?
specem od kościoła katolickiego i religii nie jestem, ale wydaje mi się, że kościół ma swoją jakąś politykę (odnośnie ukrywania pedofilii, aborcji i eutanazji itd) i papież nie może się z nią nie zgadzać. JP2 był twarzą tego kościoła, przyciągał miliony ludzi na całym świecie, kurwewsko mocno walczył o pokój, działał w kierunku pojednania różnych religii, nie bał się dyskutować o wierze.
"papieżem PISu"
kurwa kim jest ten pajac z mikrofonem?
Moim zdaniem był to jeden z największych Polaków, wielki autorytet i osoba, którą darzyłem szacunkiem- mimo iż nie jestem specjalnie religijny i nie miałem przyjemności poznania go (a nawet zobaczenia na żywo).
Nabs napisał/a:
@tentypluk ważne żeby plusów było więcej? Aha, czyli jeżeli jestem ogólnie OK, ale zabije jedną osobę, to znaczy że nic się nie stało, bo ilość tych "dobrych" rzeczy jest większa niż złych? Zajebiste rozumowanie..
Jeśli zabijesz człowieka to musisz naprawdę posiadać szczere chęci by odkupić swoje winy. O to mu chodziło o równowagę, jak komuś podpierdzielisz batonika to mu odkup i masz czyste konto. Chodź w twoim przypadku jest trochę inaczej, twoja głupota i błędna wiara w to, że powiedziałeś coś mądrego spowodowało inflację twojego życia, czyli! jak cię zajebią to wystarczy kupić po batoniku dla twojej rodziny by zabójcy mieli czyste konto.
pierwsze pytanie, dlaczego nie ma kontrargumentów? ponieważ jest to lewacka konferencja, gdzie zapewne większość zgadza się z tym co ten many pierdoli.
polityka kościoła- aborcje, eutanazja, antykoncepcja- jak kurwa miałby się sprzeciwiać czyemus na czym oparta jest jego wiara- kurwa
wizyta w chille i ameryce południowej- jakby ktoś się zainteresował wielokrotnie potępiał dyktaturę, a innego sposobu na wjazd tam nie było, trzeba było spotkać się z pinochetem. A błogosławieństwo itd- znowu odwołuje się do wiary JP2.
pranie pieniędzy- ano, jest polityka, jest pranie pieniędzy.
dalej nie wiem co on tam o tym autorytaryzmie pierdolił- ciężko mi to zrozumieć, wini JP2 za to, że stał się symbolem dla wielu młodych ludzi?
polityka kościoła- aborcje, eutanazja, antykoncepcja- jak kurwa miałby się sprzeciwiać czyemus na czym oparta jest jego wiara- kurwa
wizyta w chille i ameryce południowej- jakby ktoś się zainteresował wielokrotnie potępiał dyktaturę, a innego sposobu na wjazd tam nie było, trzeba było spotkać się z pinochetem. A błogosławieństwo itd- znowu odwołuje się do wiary JP2.
pranie pieniędzy- ano, jest polityka, jest pranie pieniędzy.
dalej nie wiem co on tam o tym autorytaryzmie pierdolił- ciężko mi to zrozumieć, wini JP2 za to, że stał się symbolem dla wielu młodych ludzi?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów