Najgorsze w tym wszystkim jest to, że naród polski nic z tym nie robi i ma wyjebane na to co dzieje się w tym kraju! Wszyscy zapominamy o tym, że to naród sprawuje władzę w kraju a nie kilku cwaniaczków którzy napychają kieszenie naszymi pieniędzmi z podatków a jak przyjdzie co do czego to usuną się w cień i ślad po nich zaginie. Nie potrafimy nic zrobić w kraju co mogłoby zapewnić miejsca pracy i zysk dla skarbu państwa! Wszystkie dziedziny i gałęzie polskiego przemysłu zostały sprzedane obcemu kapitałowi a resztę zamknięto. Dzięki temu zapierdalamy w zachodnich koncernach za kilka groszy albo u prywaciarzy, których polski rząd stara się zniszczyć za wszelką cenę!!! Za to bardzo chętnie liczymy na jałmużnę z UE i na dotacje, które pokazują w jakim stanie jest gospodarka kraju! Ciągłe afery,przekręty i brak jakichkolwiek wyciągniętych wniosków doprowadza mnie do obłędu! Fala dziwnych samobójstw ludzi,którzy mieli coś do powiedzenia o całej polityce i sytuacji w kraju! Sprawa katastrofy Smoleńskiej, która pokazuje, że po części coś jest na sumieniu i za wszelką cenę rząd stara się tuszować sprawę! Jednym słowem w tym pięknym kraju, który kocham za chwilę okaże się, że jestem niewolnikiem pracującym na zachodni kapitał i nie mającym żadnych perspektyw na przyszłość! Ale od czasu do czasu wyjdzie wódz Tusk i zapewni, że wszystko jest pod kontrolą a państwo zdało egzamin! Pomyślałem też sobie ,że na Sadistic-u jest na pewno dużo ludzi, którzy chcieliby coś zmienić w tym kraju! Więc może zacząć od czegoś i spróbować założyć jakąś partię. Może wydawać się to śmieszne, ale jak się nie spróbuje to nic się nie zmieni!!!