📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
XXI wiek a facet żyjący w "najbardziej demokratycznym kraju na świecie" zdechnie na gangrenę...
XXI wiek a facet żyjący w "najbardziej demokratycznym kraju na świecie" zdechnie na gangrenę...
Zgniły kapitalizm, zgniła noga
Nie wierzę w to co widzę ! Widziałem na sadolu dziesiątki takich gangrenowych nóg, ale u kogo ?! U meneli, narkomanów, bezdomnych, starych ludzi. A tu ! Młody chłopak w takim stanie ! I to jest jakiś magazyn, nie ćpuńska " strit of Filadelfia " on pracuje ? Widać ma na to wyjebane, młody chłopak... Dawno nie widziałem tak popierdolonego materiału na sadolu, ruszyło mnie.
Drugą też już się pierniczy hehe będzie amputacja obu przy samej dupie.
ale musiało tam kurwić....
Łykajcie dalej pelikany - jest cień, druga zdrowa noga jest podwinięta do tyłu, nie ma za co.
Potem dziw, że PiS rządzi...
Potem dziw, że PiS rządzi...
Inwalida bez stopy, założył na kikuta siliconową zabawkę, a ciemny lud to łyka.
Ciemno, ciemniej, Czarnek
Ciekawe teorie tutaj wszyscy głoszą. Jedni łykają, drudzy rzygają, część się bulwersuje. Ale nikt się nie zastanowił co taki zawodnik w tartaku robi.
Goście pracują przy walking dead i to jest tylko rekwizyt . Krótkie wejscie na tik toka wystarczy kurwa.
stopwar napisał/a:
Inwalida bez stopy, założył na kikuta siliconową zabawkę, a ciemny lud to łyka.
Niby coś podejrzewasz że fake ale za chuja nie wiesz dlaczego, mimo że kolega bialy9933 bardzo ładnie wyjaśnił. To u ciebie jest dopiero ciemno czy już ciemniej?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów