📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Powiem jedno zdanie, każda odmiana zboczonego lewactwa powinna być sterylnie i szybko leczona.
Ale moment, mamy demokracje więc czy moje zdanie, 'faszysty z ciemnogrodu' się liczy?
Ale moment, mamy demokracje więc czy moje zdanie, 'faszysty z ciemnogrodu' się liczy?
Rururkowiec, A czemu nie? Problem tylko, że demokracja to ustrój rządów większości z poszanowaniem praw mniejszości (dobre ) , ale właściwie 51% może zrobić z 49% co chce.
Twoje zdanie się nie liczy, bo jesteś nawiedzonym kretynem.
Koniec Świata napisał/a:
Twoje zdanie się nie liczy, bo jesteś nawiedzonym kretynem.
Ale dlaczego nie? Póki ktoś nie jest ubezwłasnowolniony, to prawo głosu ma nawet najgorszy kretyn, czy menel i w ten oto sposób 2 imbecyli może przegłosować największego geniusza o zdrowych poglądach. Viva la demokratio
Jeżeli państwo mówi, że komuś coś da, to nie da mu ze swoich tylko naszych, bo państwo swoich pieniędzy nie ma. Dlatego popieram JKM, bo nie życze sobie żeby Ci co na zasiłku ciągle siedzą na dupie dostawali pieniądze za nic nie robienie, bo im się nie będzie opłacało za 1200 zł iśc do pracy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów