📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Co by nie mówić o Korwinie to jakoś nie można się nie zgodzić z tym co mówi
Najbardziej mnie ciekawi fakt że tylu ludzi jest za panem Korwinem w necie ale nikt prawie tyłka nie ruszy a by głos oddać
i tak bedzie zawsze Tusk power
Oglądając tak ogarniętego kolesia powinienem się cieszyć, że ktoś taki jest w polityce a tymczasem się po prostu wkur*iam bo niby tyle ludzi go popiera a nikt nie ruszy dupy żeby pójść i na niego zagłosować.
GoT3N napisał/a:
Najbardziej mnie ciekawi fakt że tylu ludzi jest za panem Korwinem w necie ale nikt prawie tyłka nie ruszy a by głos oddać
ostatnio chciałem zagłosować ale nie było ani jednego reprezentanta prawicy na liście wyborczej
Tak od połowy...
Wyjebią za trzy... dwa... jeden...
Nie nie ruszy, ale przecież zablokowali możliwość oddawania na niego głosów bo niby papiery za późno złożył... Wiem bo pojechałem głosować i mnie rozjebało jak się o tym dowiedziałem... I Korwin ma na tyle oleju w głowie i jaj, że obniżyłbym podatki i gospodarka ruszyłaby do przodu kurwa...
Zastanawiam sie czy taki Mikke moglby zmienic partie i dojsc do ruchu palikota w raz ze swoja ekipa, albo na odwrot? wiem ze pakikot to kretyn ale wiekszosc osob w jego partii ma bardzo podobne poglady do Korwina i z takim poparciem moze cos zaczelo by sie dziac w tym kraju, polaczenie 'sil' jest moim zdaniem najlepszym wyjsciem z tej sytuacji aby pis/po przegralo wybory, co o tym sadzicie?
Ten fragment pokazuje, że ruch palikota to dodupny wycior rudego.
Problemy Polski:
-InVitro
-Aborcja
-Pedały
-Księża
A mam w dupie to wszystko, ktos chce invitro, niech robi, aborcja, prosze bardzo, to jego dziecko, nie chce go to nie. Pedały, a na chuj sie nimi przjemować, nic nie mogą.
Księżą - zając się nimi ale pod kątem majątków.
Problemy Polski:
-InVitro
-Aborcja
-Pedały
-Księża
A mam w dupie to wszystko, ktos chce invitro, niech robi, aborcja, prosze bardzo, to jego dziecko, nie chce go to nie. Pedały, a na chuj sie nimi przjemować, nic nie mogą.
Księżą - zając się nimi ale pod kątem majątków.
Korwin Mikke to hardy i konkretny skurwiel, który byle kmieciowi nie pozwoli, żeby ten mu w kaszę napluł i za to go lubię... ze wiele poglądów z resztą też
apropo oddawania głosów na partię korwina to w moim okręgu też nie było nikogo z jego partii żebym mógł oddać głos... boją się go chuje
apropo oddawania głosów na partię korwina to w moim okręgu też nie było nikogo z jego partii żebym mógł oddać głos... boją się go chuje
Jak moglem na niego zaglosowac skoro w moim okregu nie bylo ani KM, ani nikogo z jego swity...
ale ten prowadzący mnie wkurwia...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów