18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
Janusz Ławrynowicz - wywiad
s................s • 2012-09-20, 22:09
Wywiad z człowiekiem, któremu internet i portale dla gimbusów zniszczyły życie (a przynajmniej on tak na to patrzy). Chodzi o popularnego "Pana Andrzeja", którego wizerunek został wykorzystany do piętnowania przywar Polaków. Dla przypomnienia:

Skłamałbym mówiąc że spora część z tych obrazków mnie nie rozbawiła, w każdym razie warto poznać co ma do powiedzenia sam pan Ławrynowicz, który chcąc nie chcąc stał się gwiazdą internetu.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Moja_Pani 2012-09-21, 12:36
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Kotli 2012-09-21, 12:39 1
TVN pokazuje jaki to internet jest zły, lepiej niech wszyscy oglądają telewizję
Zgłoś
Moja_Pani 2012-09-21, 12:39 3
Żal mi gościa. Nikt nie chciałby być na jego miejscu.
Zgłoś
dymion 2012-09-21, 12:50 1
gdyby chodziło o komora, szybko byłby wyrok.
Zgłoś
Davidzior 2012-09-21, 12:54
Co jak co, ale ja, gdybym zobaczył go na żywo to chyba bym go nie rozpoznał. Niech zgoli wąsa, zawsze to trochę zmieni twarz.
Zgłoś
a................0 2012-09-21, 12:55 1
kulwasarpana, no ja bym się zamienił. Założyć firmę, morda jako znak towarowy i załatwione - można sprzedawać koszulki, naklejki, plakaty itd. Na stronie internetowej zebrać co ciekawsze teksty i jest hajs z reklam. Kurwa, gościu mógł konkretnie zarobić zamiast płakać w tv. Nie zrobił tego, bo naprawdę jest polaczkowatym panem Andrzejem.
Teraz już trochę za późno, trzeba było kręcić biznes jak te memy dopiero startowały.
Zgłoś
coolfon 2012-09-21, 13:02 3
Cytat:

high five! piwko ziomuś

A mnie taka refleksja natury ogólnej naszła. Dlaczego wszyscy piękni, młodzi, inteligentni, polscy kawalerowie, którzy tak bardzo pragną jebać policję i wyrażają się o funkcjonariuszach w innym nie mniej wybredny sposób, zwracają się do siebie „ziomuś”. Jak dla mnie świadczy to o tym, że są pierdolonymi niedorajdami o poziomie umysłowym siedmiolatka (z medycznego punktu widzenia cierpią na debilizm) i nasłuchali się pana Ryszarda z Poznania
Zgłoś
SKR 2012-09-21, 13:03
powinien kase robić na koszulkach itp a nie pierdolić głupoty że mu zniszczyli życie
Zgłoś
dyhayne 2012-09-21, 13:03 4
A ja sobie tak mysle, ze skoro mozna w ten sposob, wlasciwie bezkarnie, wykozystywac wizerunek jakiejs osoby. To moze by tak porobic "memy" z facjaty prokuratorow, ktorzy umorzyli te zgloszenie. Niech sie skorumpowane chuje poczuja tak jak ten policjant.
ps. Do tych normalnych, ktorzy to ogladaja. NIe ma sensu odpisywac na komentarze ludzi takich jak: k18t, seergiei71 czy damian12091988. Miejcie swoja godnosc, oni moze kiedys dorosna intelektualnie do poziomu czlowieka i "zczaja o co kaman", a tymczasem proponowalbym pozostawic ich samym sobie. Na glupote nie ma lekarstwa.
Zgłoś
Kluska 2012-09-21, 13:07 2
a ja powiem inaczej.
nie jedna małpa medialna by się z nim chętnie zamieniła.
powinien sprzedawać koszulki ze swoją twarzą, występować w tv, promować właśnie coś odwrotnego do internetowych memów. facet właśnie ma siłę! jest osobą publiczną z racji pracy a teraz medialną!
durny członek dosięgnął perfekcyjny target - młodych internetowych - czyli olbrzymi rynek.
wiele dobrego mógłby zrobić, zamiast siedzieć i brać wszystko do siebie.

nieporadność i wąskie myślenie.
Zgłoś
ATOMOWYANDRZEJ 2012-09-21, 13:11 2
"Zart sie konczy w momencie kiedy okazuje sie ze to jest Twoja twarz" - mądrze powiedziane
Zgłoś
Moja_Pani 2012-09-21, 13:12 1
Słuchajcie, to wrzućcie swoje zdjęcia do sieci, my się posmiejemy, a Wy sprzedawajcie koszulki. Deal?
Zgłoś
jackalski 2012-09-21, 13:37 2
Patrzcie i uczcie się.
Tak wprowadza się cenzurę.
Teraz biedny pan, jutro jakiś dzieciak walnie się z dachu bo koledzy się z niego naśmiewali w Internecie i odpowiedź będize prosta: trzeba ograniczyć wolność słowa. "Bo wolność słowa ma granice"- jeśli usłyszycie takie słowa, to wiedzcie, że coś się dzieje

Zwróccie uwagę na retorykę 'pokrzywdzonego' - "Brak jest narzędzi [...] jeżeli wizerunek funkcjonariusza publicznego jest wykorzystany to powinno być ścigane z urzędu". Nie obywatela, ale funkcjonariusza publicznego.

Mimo swoich wad, niedoścignionym przykładem wolności słowa jest USA. Tam im bardziej osoba jest publiczna, tym MNIEJSZE ma prawo do obrony swojego wizerunku. W USA prezydent nie zniżyłby się do pozywania żula, lub studenta za to, że ten nazwał go tak albo inaczej. W Polsce praktyka pokazuje, że wszystkie frakcje idą w tej kwestii ręka w rękę. [Naturalnie co innego, gdy prezydenta pomawia osoba publiczna - w USA burzą przeszło słowo 'Kłamiesz', rzucone przez senatora w stronę prezydenta... jedno słowo! Bez wulgaryzmów!]

Reasumując.
Cieszcie się wolnością słowa. Póki jest.

ps.
Jak go to wszystko tak boli to niech się ogoli, albo brodę zapuści.
Zgłoś
Kluska 2012-09-21, 13:40
kulwasarpana, do zmieniających sytuacji trzeba się dostosowywać.
Zgłoś
ZimnySkurwiel 2012-09-21, 13:46 3
Do wszystkich dzieci JP

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem